Μακιγιάζ
H Chrisssy Teigen με το πιο εντυπωσιακό neon make up look -Τέλεια ιδέα για βραδινές εξόδους!
Tips & Trends
Παλ κίτρινο: Είναι τελικά η απόχρωση του Καλοκαιριού;
Μακιγιάζ
Τα καλύτερα αδιάβροχα eyeliners σύμφωνα με την make up artist των Bella Hadid και Kristen Stewart!
Υγεία-Ευεξία
Ηλιακή ακτινοβολία: Πόσο σας προστατεύουν τα γυαλιά ηλίου σας;

 Η περιβαλλοντική οργάνωση WWF και η εταιρεία μόδας H&M ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια τριετή παγκόσμια συνεργασία για την εξοικονόμηση νερού. Η νέα στρατηγική  θα αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της μόδας, καθώς συμπεριλαμβάνει τους προμηθευτές και προχωρά πέρα και από τις γραμμές παραγωγής των εργοστασίων.

«Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί μια σημαντική εξέλιξη στην προσέγγιση των εταιρειών σε ότι αφορά στο νερό. Η H&M αντιλαμβάνεται ότι η μακροχρόνια επιτυχία της εξαρτάται από την πρόσβαση σε επαρκή αποθέματα νερού. Κατανοεί, επίσης, ότι για να λειτουργεί με τη συναίνεση της κοινωνίας πρέπει να είναι ένας καλός γείτονας και να διαχειρίζεται όσο το δυνατόν καλύτερα τους κοινούς πόρους. Η στρατηγική της H&M για το νερό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του επιχειρηματικού πλάνου της. Ευελπιστούμε ότι και άλλες εταιρείες θα ακολουθήσουν την ίδια προσέγγιση στο μέλλον», δήλωσε ο Jim Leape, Γενικός Διευθυντής της WWF International.

 Κατά τη διάρκεια του 2012, η WWF και η H&M προχώρησαν σε μια αξιολόγηση των προσπαθειών που καταβάλλει η H&M σε σχέση με το νερό, και με βάση αυτή την αξιολόγηση διαμορφώθηκε η νέα στρατηγική, η οποία θα μπεί σε εφαρμογή από τις αρχές από του 2013. Σύμφωνα με τη WWF, καμία άλλη εταιρεία μόδας δεν έχει μια τόσο ολοκληρωμένη παγκόσμια στρατηγική για το νερό.

 Σχεδιαστές και αγοραστές της H&M θα λάβουν πρόσθετη εκπαίδευση σχετικά με τις επιπτώσεις που έχει στο νερό η παραγωγή πρώτων υλών, καθώς και για τις επεξεργασίες με νερό που απαιτούνται για την επίτευξη διαφορετικών στιλ, έτσι ώστε να προάγουν περισσότερο βιώσιμες επιλογές. Η WWF και η H&M θα συνεργαστούν με δημόσιους φορείς, ΜΚΟ, οργανισμούς για την προστασία των υδάτων και άλλες εταιρείες για να υποστηρίξουν την καλύτερη διαχείριση συγκεκριμένων υδάτινων πηγών στην Κίνα και το Μπαγκλαντές. Επιπρόσθετα η H&M θα βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η κατανάλωση νερού εσωτερικά στην εταιρεία, θα ελαχιστοποιήσει τις αρνητικές επιπτώσεις από τη δραστηριότητα των προμηθευτών της, θα παράσχει σε όλο το προσωπικό της κατάρτιση σε σχέση με ζητήματα που αφορούν το νερό και θα παροτρύνει τους πελάτες της να χρησιμοποιούν το νερό υπεύθυνα.

«Το νερό αποτελεί έναν κρίσιμο πόρο για την H&M και είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε ότι χρησιμοποιείται με υπευθυνότητα σε όλη την αλυσίδα της δραστηριότητάς μας. Με τον τρόπο αυτό θα ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους που απειλούν τις επιχειρηματικές δραστηριότητές μας, θα προστατεύσουμε το περιβάλλον και θα εξασφαλίσουμε τη διαθεσιμότητα νερού. Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την WWF, η οποία, ευελπιστούμε, ότι θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για άλλους», δήλωσε ο Karl-Johan Persson, CEO της H&M.

cq5dam.web.648.365

×