Μαλλιά
Αν αποφασίσατε λίγο πριν τη νέα χρονιά να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας δείτε τα ωραιότερα πριν κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας
Tips & Trends
H Attrattivo δημιουργεί το πιο όμορφο και διαφορετικό ημερολόγιο για τη νέα χρονιά!
Μαλλιά
Η Bella Hadid ποζάρει με νέο χρώμα στα μαλλιά και είναι αγνώριστη!
Παιδί
Η πιο ωραία έκπληξη! Έκαναν δώρο στη μητέρα τους ένα ταξίδι για τα γενέθλιά της! Δείτε πως το ανακάλυψε!

«Πλούτος είναι να προσφέρεις απλόχερα», είναι το μότο της Shiseido για τις ημέρες των εορτών. Στηριζόμενη σε αυτή τη φιλοσοφία η κορυφαία Ιαπωνική εταιρία καλλυντικών δημιούργησε ένα συλλεκτικό κόσμημα για τον εορτασμό των 140 χρόνων επιτυχίας της εταιρίας, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου έχουν σκοπό να χαρίσουν χαμόγελα στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ τις ημέρες των εορτών. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι η Folli Follie με την οποία η Shiseido συνεργάστηκε για το σχεδιασμό του εντυπωσιακού κοσμήματος.
Το limited edition μενταγιόν είναι στολισμένο από λαμπερές κρυστάλλινες πέτρες και έχει μια ιδιαίτερη και κομψή ροζ επιχρύσωση. Το Ιαπωνικό ιδεόγραμμα που κοσμεί το εντυπωσιακό κόσμημα συμβολίζει την ομορφιά και έχει σκοπό να περάσει το μήνυμα ότι η ομορφιά αναβλύζει από μέσα μας.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις του κοσμήματος θα διατεθούν στην ΕΛΕΠΑΠ για την ενίσχυση της δράσης του μη κερδοσκοπικού σωματίου. Μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα σημεία πώλησης προϊόντων Shiseido, στη συμβολική τιμή των 45€.
Κάντε ένα δώρο στα αγαπημένα σας άτομα τις ημέρες των γιορτών, χαρίζοντας ταυτόχρονα χαμόγελα και στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

×