Ζώδια
Aυτά είναι τα ζώδια που δεν φέρονται καλά στις σχέσεις!
Μαλλιά
H διατροφή που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να αποκτήσετε γρήγορα μακριά μαλλιά!
Υγεία-Ευεξία
Ηλιακή ακτινοβολία: Πόσο σας προστατεύουν τα γυαλιά ηλίου σας;
Tips & Trends
Αυτά είναι τα αγαπημένα σορτς των πιο γνωστών fashion bloggers

Η νέα συλλογή ρούχων της Ματθίλδης Μαγγίρα θα είναι διαθέσιμη για λίγες ημέρες σε πολύ προσιτές τιμές , αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι ακόμα και στις δύσκολες εποχές υπάρχει χώρος για δημιουργικότητα.
Η αντισυμβατική δημιουργικότητα της Ματθίλδης Μαγγίρα αποτυπώνεται στα ιδιαίτερα κομμάτια που προτείνει για τη χειμερινή σεζόν, και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά. Η συλλογή Matthildi Maggira Collection αποτελείται από δημιουργίες εμπνευσμένες από τη δεκαετία του ’40 και το aviator look, ενώ εμπλουτίζεται από ιδιαίτερα υφάσματα, γραμμές και χρώματα.
Η vintage-pop αισθητική της ταλαντούχας σταρ κυριαρχεί και στα κομμάτια της χειμερινής συλλογής της, η οποία έχει σκοπό να χαρίσει νεανικές πινελιές και ξεχωριστό χαρακτήρα σε κάθε σου εμφάνιση.
Info: Κάνε δικές σου τις δημιουργίες της Ματθίλδης Μαγγίρα σε πολύ προσιτές τιμές, με έκπτωση έως και 70% σε ένα χώρο με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην οδό: Υμηττού & Μανωλίδη 11, Καισαριανή, για δύο μόλις μέρες: από τις 20 έως τις 22 Δεκεμβρίου.
Ώρες bazaar: 10.00-18.00
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 7757734

Δες παρακάτω τη χειμερινή συλλογή της Matthildi Maggira Collection:

×