Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Μπιφτέκια με βρώμη και λεμονάτες πατάτες
Μαλλιά
Πριν κλείσετε ραντεβού με τον haircolorist δείτε τις μεγαλύτερες τάσεις της Άνοιξης
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020!
Μαλλιά
Οι κότσοι στην πασαρέλα του οίκου Fendi ήταν εμπνευσμένοι από το Star Wars και υπεύθυνος ήταν ένας hairstylist-θρύλος

Κλειδιά, πορτοφόλι, κινητό, φορτιστή, καλλυντικά, μια δεύτερη μπλούζα ίσως ή –αν η συγκατοίκηση με το έτερο ήμυσι δεν έχει ακόμα προκύψει- μια «αλλαξιά» ρούχα για κάθε ενδεχόμενο.

Όλα αυτά δεν χωράνε εύκολα στην βασική μας τσάντα, έτσι μια δεύτερη, ακόμα και μια κομψή πάνινη (ακόμα και μια διαφημιστική από κάποιο αγαπημένο μαγαζί) είναι εκείνη που μας δίνει τη λύση για στυλάτο κουβάλημα. Ανθεκτική, ιδιαίτερη και πολύ in fashion τελευταία, αυτή η «συμπληρωματική» τσάντα έχει αγαπηθεί από τις fashion bloggers.

Τι άλλο μπορεί να είναι η δεύτερη τσάντα μας; Ένα ελαφρύ και κομψό σακίδιο πλάτης, αλλά ακόμα και μια oversize τσάντα, ελαφριά και ευρύχωρη. Μας είναι απαραίτητη κυρίως για πρακτικούς λόγους: αν λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι ένα δεύτερο –πιο άνετο- ζευγάρι παπούτσια είναι σημαντικό να το έχουμε μαζί μας, μια πετσέτα και μια φόρμα για το γυμναστήριο είναι ένα φορτίο που θα επωμιστούμε αν κυκλοφορούμε με ΜΜΜ, το tablet μας ή ένα notebook πρέπει κι αυτά κάπου να βρουν μια θέση.

Διάλεξε λοιπόν μια δεύτερη τσάντα που σε εκφράζει –κυκλοφορούν και πολλές πάνινες με έξυπνα μηνύματα που είναι πολύ ξεχωριστές και όμορφες- και συμπλήρωσε το λουκ σου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη επιλογή σου!

×