Το look της Φαίης
Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 10-14/5!
Editor's choice
Selfcare Sunday: 5 top υφασμάτινες μάσκες για το Κυριακάτικο beauté σου!
Star Style
Τα summer looks που θα ξεπατικώσεις από την Chiara Ferragni
Μαλλιά
Ψάχνεις τρόπο να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου; Η Adriana Lima υποστηρίζει ότι τον έχει βρει!

Ο Nicolas Ghesquiere που ήταν Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου Balenciaga από το 1997, επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να σταματάει κάθε είδους επαγγελματική σχέση με το fashion brand, μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας. Αυτή η κοινή απόφαση του γαλλικού οίκου με το σχεδιαστή, θα οριστικοποιηθεί και επίσημα πλέον στις 30 Νοεμβρίου.

Ο χώρος της μόδας συμφωνεί ομόφωνα ότι ο Ghesquiere, ανέβασε πολύ το επίπεδο του brand. Όχι μόνο με τις γεμάτες έμπνευση δημιουργίες του, αλλά και με τις ιδέες του όσον αφορά την επιχειρηματική δραστηριότητά του οίκου. Ο διάσημος σχεδιαστής, κατάφερε να ανοίξει νέα παράθυρα στην εταιρία, που έκαναν τον οίκο Balenciaga προσιτό σε μεγαλύτερο εύρος κοινού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας που ανήκει το brand δήλωσε: «Ο Nicolas έχει ασύγκριτο δημιουργικό ταλέντο. Κατάφερε να εμπνεύσει γενεές νέων σχεδιαστών. Η καλλιτεχνική συνεισφορά του στον οίκο Balenciaga, ήταν ουσιώδης για να δημιουργήσει το brand δικό του χαρακτήρα.»

Η επόμενη επαγγελματική κίνηση του Nicolas Ghesquiere, όπως και ο διάδοχός της θέσης του στο διάσημο fashion brand, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

×