Μακιγιάζ
Την προσοχή σας παρακαλώ: Αυτά είναι τα make up λάθη που κάνετε και πρέπει να τα σταματήσετε τώρα!
Τιps μαγειρικής
Πέτρος Συρίγος: Πεντανόστιμα σπιτικά burger!
Tips & Trends
Western boots: 3 τρόποι να τις φορέσεις και αυτό το Φθινόπωρο!
DIY
DIY: 3 τέλεια φθινοπωρινά boho hair looks που πρέπει να υιοθετήσετε πριν έρθει ο Νοέμβριος!

Η Διευθύνων Σύμβουλος του οίκου Balenciaga, Isabelle Guichot, δήλωσε ότι « ο διάδοχος του Ghesquiere θα ανακοινωθεί μόλις είμαστε έτοιμοι. Πάντως όλοι οι υποψήφιοι είναι πολύ φιλόδοξοι», χωρίς να αναφέρει κάποιο συγκεκριμένο όνομα.

Επιπλέον ανακοίνωσε ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα τώρα που έφυγε  ο Ghesquiere, αναφορικά με τα  ιδεώδη που μέχρι τώρα υποστήριζε ο οίκος, αφού « το brand είναι τόσο δυνατό, ανεπτυγμένο και καλά δομημένο που έχει την ικανότητα να εκφράσει το χαρακτήρα του από μόνο του, χωρίς κανένα φόβο».  

Ο κόσμος της μόδας πάντως έχει ήδη βομβαρδιστεί με φήμες που θέλουν για πιθανούς νέους σχεδιαστές του διάσημου fashion brand τους: Alexander Wang, Joseph Altuzarra, Bouchra Jarrar και Christopher Kane, αν και κανένα όνομα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Από την άλλη, ο Nicolas Ghesquiere μάλλον έχει αποφασίσει να χαράξει τη δική του πορεία στο χώρο της μόδας, αν και ακόμα δεν έχει μιλήσει ανοιχτά. Φημολογείται λοιπόν, ότι το επόμενο σχέδιό του είναι η δημιουργία ενός νέου brand που θα φέρει το όνομα και την υπογραφή του.

×