Μαλλιά
Αν αποφασίσατε λίγο πριν τη νέα χρονιά να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας δείτε τα ωραιότερα πριν κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας
Tips & Trends
H Attrattivo δημιουργεί το πιο όμορφο και διαφορετικό ημερολόγιο για τη νέα χρονιά!
Μαλλιά
Η Bella Hadid ποζάρει με νέο χρώμα στα μαλλιά και είναι αγνώριστη!
Παιδί
Η πιο ωραία έκπληξη! Έκαναν δώρο στη μητέρα τους ένα ταξίδι για τα γενέθλιά της! Δείτε πως το ανακάλυψε!
Home / Μόδα / Tips & Trends / Απίστευτα νέα! Ο Michael Kors αγόρασε το brand του Jimmy Choo για πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ

Απίστευτα νέα! Ο Michael Kors αγόρασε το brand του Jimmy Choo για πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ

Είναι γεγονός πως η μόδα-ή μάλλον κάποιοι τομείς της μόδας-πλήττονται από την οικονομική κρίση αλλά και τo συνεχές κλείσιμο των μεγάλων πολυκαταστημάτων και mall. Aυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του γνωστού brand Jimmy Choo που ανακοίνωσε την εξαγορά του από το επίσης πολύ γνωστό brand του Michael Kors.

Συγκεκριμένα ο Michael Kors αγόρασε το brand του Jimmy Choo στην τιμή των 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Βella Hadid στο τελευταίο show του Michael Kors

1501004311-syn-elm-1500995576-hbz-bella-hadid-kors-1500991023

Kαι ενώ τα e-commerce sites, τα fast fashion brands και μερικά brands πολυτελείας (βλέπε Gucci) σκίζουν σε πωλήσεις, άλλοι οίκοι μόδας, όπως αυτός του Kors τα βγάζουν πλέον δύσκολα πέρα. Έτσι οι συγχωνεύσεις είναι μέσα στο παιχνίδι για να μπορέσουν να συνεχίσουν να υπάρχουν αυτά τα brands και να αναπτυχθούν ακόμα παραπάνω.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη πριν λίγο καιρό από το brand Coach που εξαγόρασε τον οίκο της Kate Spade για 2.4 δισεκατομμύρια δολάρια.

×