Ιδέες Διακόσμησης
Έτσι θα διακοσμήσετε με στυλ τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας!
Love Your Body
Τα λάδια σώματος που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτη λάμψη και απαλότητα!
Μαλλιά
10 χτενίσματα που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας απόψε -Είτε είστε στο νησί, είτε στην πόλη!
Το look της Φαίης
Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 1-5/6 -Ποια σας αρέσει περισσότερο;
Home / Μόδα / Tips & Trends / Αυτή μεταμόρφωση θα σας αρέσει πολύ -Δείτε την εντυπωσιακή νέα εικόνα της 33χρονης Ελένης Γίνη!

Αυτή μεταμόρφωση θα σας αρέσει πολύ -Δείτε την εντυπωσιακή νέα εικόνα της 33χρονης Ελένης Γίνη!

H 33χρονη μανούλα Ελένη Γίνη, η οποία έχει ένα αγοράκι 5 χρονών, αποφάσισε να απευθυνθεί στη Φαίη μας και την ομάδα της με στόχο να αλλάξει το στυλ και την εμφάνισή της. Η ίδια, όπως δήλωσε στη συνέντευξή της, έπαθε κατάθλιψη μετά τη γέννηση του παιδιού της, επειδή πήρε 35 κιλά.

Προσπάθησε να αδυνατίσει και είχε αμφιβολίες μήπως δεν άρεσε η εικόνα της και στο σύζυγό της. Τα τελευταία χρόνια, λόγω της χαμηλής αυτοπεποίθησής της και της χαλάρωσης που έχει στο στόμα, μετά την απώλεια τόσων κιλών, δεν πήγαινε καθόλου στην παραλία. Η αλλαγή της ήταν άκρως εντυπωσιακή. Πολύτιμος σύμμαχός την στην καινούργια της εικόνα ήταν η EΟΝΙΑ και οι θεραπείες της, Energy radio lipo και Energy lift. Ας τις δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Η Energy radio lipo είναι η μη επεμβατική θεραπεία νέας γενιάς για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, ανώδυνα μέσω του συνδυασμού ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων! Συγκεκριμένα το μηχάνημα BTL έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει ταυτόχρονα μέσω του συνδυασμού δράσεων: Μείωση του λιπώδους ιστού, άρα μείωση πόντων και εξάλειψη της κυτταρίτιδας και σύσφιξη του δέρματος.

Τα πλεονεκτήματά της θεραπείας αυτής είναι: Δρα σε βάθος, είναι ανώδυνη, δίνει άμεσα μόνιμα αποτελέσματα και μειώνει το οίδημα. Πως γίνεται στην πράξη όμως; Ο επιστημονικός σύμβουλος της EΟΝΙΑ, σχεδιάζει το  κατάλληλο πλάνο σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του καθένα, σε εβδομαδιαία βάση και τα αποτελέσματα ολοκληρώνονται κατά κανόνα σε περίοδο παρακολούθησης 3 μηνών.

Η Energy lift συνδυάζει δύο θεραπείες σε μία για τέλειο πρόσωπο! Προσφέρει σύσφιξη του δέρματος του προσώπου και του λαιμού όπως επίσης βοηθά και στην πτώση βλεφάρων και χαρίζει θεαματικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης βοηθάει το δέρμα να συνεχίσει την παραγωγή κολλαγόνου όπως θα έκανε σε φυσιολογικές συνθήκες χάρη στο συνδυασμό υπερήχων με ραδιοσυχνότητες.

Τα πλεονεκτήματά της είναι: Άμεσα αποτελέσματα με διάρκεια και μια ανώδυνη και ασφαλής μη επεμβατική θεραπεία με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Μπορεί να γίνει στο διάλειμμα της εργασίας και άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Και εδώ ο επιστημονικός σύμβουλος της EΟΝΙΑ, σχεδιάζει το κατάλληλο πλάνο σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του καθένα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας αλλά και την κα. Βαρσάμη Θεοδώρα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων EΟΝΙΑ να μιλά για όλα όσα εφαρμόστηκαν πάνω της:

Επισκεφτείτε την EONIA και δείτε το πρόσωπο και το σώμα σας να αλλάζουν.

×