Μαλλιά
Ο θρυλικός hairstylist Sam McKnight έκανε και πάλι το θαύμα του αφού δημιούργησε τα πιο κομψά, γιορτινά looks
Tips & Trends
6 outfits που μπορείς να υιοθετήσεις από το πρωί ως το βράδυ! (VIDEO)
Editor's choice
Η Kendall Jenner έβαψε τα νύχια της με το ωραιότερο χειμωνιάτικο χρώμα και εμείς σας έχουμε τα βερνίκια για να το αντιγράψετε
Star Style
Δες πώς φοράνε τα κοστούμια και τα blazer τους οι πιο γνωστές Ελληνίδες

Τα sneakers πρωταγωνιστούν και το καλοκαίρι και είπαμε να τους δώσουμε ένα πιο glamorous look για να τα φορέσουμε πρωί βράδυ χωρίς καμία αμφιβολία!
Τι θα χρειαστείς;

ulika
300-400 μεσαίου μεγέθους διαμαντάκια
400-500 μικρού μεγέθους διαμαντάκια
Διάφανη super ισχυρή κόλλα για υφάσματα
Οδοντογλυφίδες
Βαμβάκι
Εκτέλεση:

2
-Στο πάνω μέρος της οδοντογλυφίδας τοποθέτησε ένα μικρό μπαλάκι από βαμβάκι, και βούτηξε το στην κόλλα. Το βαμβάκι με την κόλλα θα σε βοηθήσει να πιάσεις τα διαμαντάκια και να τα κολλήσεις στο ύφασμα του παπουτσιού.

3
-Πιάσε ένα ένα με το βαμβάκι τα μικρά διαμαντάκια και τοποθέτησέ τα περιμετρικά γύρω από το μέρος του παπουτσιού που θέλεις να διακοσμήσεις.

4
-Με τον ίδιο τρόπο, γέμισε το κενό του περιγράμματος που δημιούργησες, χρησιμοποιώντας τα μεγαλύτερα διακοσμητικά διαμαντάκια.
Extra tip: Σε περίπτωση που υπάρξουν κενά στο γέμισμα του σχήματος ή logo του παπουτσιού, χρησιμοποίησε τα μικρότερα διαμαντάκια.

5
-Άφησε τα παπούτσια να στεγνώσουν και έπειτα χρησιμοποίησε ένα πανάκι βρεγμένο ελαφρά με κρύο νερό, για να αφαιρέσεις κάθε υπόλειμμα κόλλας πάνω από τα διαμαντάκια.

ok
-Είσαι έτοιμη! Καλή επιτυχία!!!

Δες ακόμα: DIY: Έθνικ σκουλαρίκια για τις πιο stylish εμφανίσεις της σεζόν

×