Μαλλιά
Αν αποφασίσατε λίγο πριν τη νέα χρονιά να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας δείτε τα ωραιότερα πριν κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας
Tips & Trends
H Attrattivo δημιουργεί το πιο όμορφο και διαφορετικό ημερολόγιο για τη νέα χρονιά!
Μαλλιά
Η Bella Hadid ποζάρει με νέο χρώμα στα μαλλιά και είναι αγνώριστη!
Παιδί
Η πιο ωραία έκπληξη! Έκαναν δώρο στη μητέρα τους ένα ταξίδι για τα γενέθλιά της! Δείτε πως το ανακάλυψε!

Το ζήτημα είναι απλό -ή μάλλον πολύ συγκεκριμένο. Τα peep toes έχουν αυτό το άνοιγμα μπροστά από όπου οφείλουν να ξεπροβάλλουν δύο δαχτυλάκια. Τι σημαίνει αυτό;

-Πρέπει να είναι άριστα προσεγμένα, δηλαδή ενυδατωμένα (σούπερ σος, γιατί το χειμώνα η επιδερμίδα είναι ξηρή) και με ωραίο πεντικιούρ. Επίσης σημαντικό: τα νύχια των ποδιών το χειμώνα πρέπει να είναι κοντά, ελαφρά τετραγωνισμένα ή τέλεια οβάλ, ανάλογα με την προτίμησή σου. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει και το καλοκαίρι να είναι κοντά και μόνο όταν θέλουμε να κάνουμε γαλλικό πεντικιούρ μπορούμε να αφήσουμε αυτό το έξτρα χιλιοστό (χιλιοστό, όμως) που χρειάζεται.

 KellyBrookHeelsPeepToePumpsSCcx5TGmwN5l

Η απορία πολλών είναι η εξής; Καλσόν βάζουμε; Και τι καλσόν; Λοιπόν, ο κανόνας στυλ, που μπορείς να επιβεβαιώσεις χαζεύοντας και άπειρα κόκκινα χαλιά είναι πως τα peep toes φοριούνται με γυμνό πόδι. Εδώ το κάνουν στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Παρίσι που οι θερμοκρασίες είναι απείρως χαμηλότερες από ότι στις περισσότερες περιοχές στην Ελλάδα. Άλλωστε, το βραδινό φόρεμα και το peep toe το βάζεις για να πας σε ένα κλειστό χώρο για να διασκεδάσεις σε ένα βραδινό κάλεσμα. Όχι σε street party, ούτε για να περπατάς στο κρύο. Είναι το πιο σωστό, το πιο ωραίο και το πιο στυλάτο.

 MilaKunisHeelsPeepToePumps2Lssiknqr60l

Αν, όμως, επιμένεις να βάλεις καλσόν γιατί δεν αντέχεις το κρύο ή την αίσθηση να έχεις τα πόδια σου γυμνά το χειμώνα οι εναλλακτικές είναι πολύ συγκεκριμένες.
-Υπάρχουν κάποια καλσόν ιδιαίτερα (χοντρό δίχτυ διάφορων παραλλαγών) που μπορείς να «κλέψεις» όπως το φοράς και να αφήσεις έξω τα μπροστινά δαχτυλάκια ώστε να ξεπροβάλλουν σωστά από τα peep toes.
-Υπάρχουν και κάποια καλσόν ειδικά για peep toes που έχουν ανοιχτά τα δάχτυλα μπροστά
-Υπάρχει και η λογική να το φορέσεις με καλσόν-κολάν ή με χοντρό, αδιαφανές καλσόν χωρίς ραφή μπροστά, αλλά ενώ όλα αυτά είναι μεν αποδεκτά και όχι «λάθος», αλλά αφενός δεν ενδείκνυνται για μια πολύ επίσημη βραδινή εμφάνιση (ενώ είναι μια χαρά για μια πιο χαλαρή) και αφετέρου αυτή η χαριτωμένη κομψότητα που προσδίδει στο γυμνό πόδι μια peep toe γόβα χάνεται –ή μάλλον κρύβεται. Επιλέγεις, δηλαδή, το παπούτσι που διάλεξες να αποκτήσεις χάρη σε ια πολύ συγκεκριμένη σχεδιαστική του λεπτομέρεια, να φαίνεται σαν μια απλή γόβα και αυτό απλά υποδαυλίζει την χαριτωμένη του ιδιαιτερότητα.

×