Μόδα

Το ιδιαίτερο στιλ της Σοφίας Χατζηπαντέλη- Το μοντέλο που θα δούμε στη θέση του κριτή στο GNTM

Η Σοφία Χατζηπαντέλη είναι ένα μοντέλο που έχει καταφέρει να απασχολήσει τα μέσα τόσο με την ιδιαίτερη εμφάνισή της όσο και με την προσωπικότητά της. Είναι Ελληνοκύπρια και τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει τη διαφορετικότητα τονίζοντας τα ενωμένα φρύδια της που έχουν γίνει το σημείο κατατεθέν της.

Η ίδια έχει ξεκινήσει το #UnibrowMovement, ένα νέο «κίνημα» που τονίζει πως όλοι είμαστε διαφορετικοί και όλοι όμορφοι, με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο.

«Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό», είχε δηλώσει η ίδια στο αμερικανικό Harpeer’s Bazaar.

Το στιλ της είναι ιδιαίτερο και η ίδια ακολουθεί τις τάσεις επιλέγοντας όμως κομμάτια που ταιριάζουν στην πληθωρική της προσωπικότητα.

Στον λογαριασμό της στο instagram το γνωστό μοντέλο μας δείχνει κάποια από τα καθημερινά της looks και μας εμπνέει με την αυτοπεποίθησή της.

Συνήθως θα τη δεις με μακριά φορέματα με prints, τζιν καμπάνες και πολλά πολλά αξεσουάρ.

Διαβάστε περισσότερα:

Τα ολόσωμα μαγιό των Zara που αναμένεται να γίνουν sold out (και κοστίζουν κάτω από 30€)

Τα φορέματα του καλοκαιριού που θα θέλεις να φοράς συνέχεια- Βρήκαμε τα πιο hot σχέδια

H Danielle Bernstein μας δείχνει ποια μαγιό θα φορεθούν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι