Σχέσεις-Σεξ
Αυτές είναι οι τροφές που δεν πρέπει να φας πριν το σεξ!
Editor's choice
To τρικ των nail experts για τέλεια χέρια και δάχτυλα
Διατροφή
Μάθημα SOS: Μακριά από αυτές τις τροφές, προκαλούν κυτταρίτιδα!
Editor's choice
Η Jennifer Lawrence αποδεικνύει ότι το hair look της Meghan Markle είναι ιδανικό ακόμη και για μια χαλαρή βόλτα στο Manhattan
Home / nomads / Nomads: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας!

Nomads: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας!

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads οι Νομάδες των Ωκεανών και οι Νομάδες της Φωτιάς αγωνίστηκαν για τελευταία φορά ως ομάδες για το αγώνισμα ασυλίας. Τελευταία φορά, καθώς από εβδομάδας τα αγωνίσματα θα είναι ατομικά.

Οι μπλε και οι κόκκινοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς καμία ομάδα δεν επιθυμούσε να φύγει κάποιος από τους παίκτες της, τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, νικητές αναδείχθηκαν οι Νομάδες της Φωτιάς!

Το παιχνίδι είχε ως εξής:

Σκοπός του παιχνιδιού ήταν να καταφέρουν να φτάσουν στο τέρμα, ισορροπώντας αβγά επάνω σε ένα ξύλο χωρίς να τους πέσουν κάτω.
Ξεκινώντας έπρεπε να ισορροπήσουν περπατώντας πάνω στα ξύλα και στους κορμούς που έβρισκαν μπροστά τους.

Στη συνέχεια έπρεπε να σκαρφαλώσουν στο διάτρητο ξύλο και κατόπιν να περάσουν τα σιδερένια εμπόδια. Μετά να πατήσουν στις ειδικές κούνιες για να προχωρήσουν παρακάτω και να περάσουν τις ξύλινες βάσεις. Όταν περνούσαν μέσα από το σιδερένιο κρίκο, έπρεπε να ξεπεράσουν τα επικλινή στηρίγματα πατώντας επάνω τους για να φτάσουν στο τέρμα. Εκείνος που κατάφερνε να τερματίσει πρώτος ήταν ο νικητής του γύρου. Στην περίπτωση που έπεφταν σε κάποιο από τα εμπόδια ή έπεφτε το αβγό που μετέφεραν, τότε έπρεπε να γυρίσουν στην αρχή του εμποδίου και να συνεχίσουν από εκεί, αφού έπαιρναν ένα νέο αβγό από τον ειδικό σταθμό ανεφοδιασμού.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις 10 νίκες και η ομάδα που κέρδισε πήρε την τελευταία ομαδική ασυλία.

×