nomads

Σασμός-Spoiler: Η Μαρίνα μαθαίνει για την σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του «Σασμού»…

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’ Clock, η Μαρίνα θα μάθει σύντομα για τη σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη και θα απαιτήσει τον χωρισμό τους.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ παλεύουν να κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή, αλλά παράλληλα κρυφή. Ωστόσο, σύμφωνα µε το ρεπορτάζ, δεν θα τα καταφέρουν, αφού η Μαρίνα μαθαίνει πως η κόρη της είναι ερωτευμένη µε τον γιο του φονιά του άντρα της και εξοργίζεται απαιτώντας τον χωρισμό τους. Παράλληλα, ένα νέο, μυστηριώδες πρόσωπο εμφανίζεται στο χωριό.

Το νέο της εγκυμοσύνης της Στέλλας έπεσε σαν βόμβα στον Αστέρη και στην Αργυρώ, οι οποίοι προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες. Από την άλλη, η Καλλιόπη είναι αποφασισμένη να σταθεί στο πλευρό της Στέλλας, πιέζοντάς τη να της αποκαλύψει ποια είναι η ερωμένη του Αστέρη, αφήνοντας τον ίδιο και την Αργυρώ σε αναµµένα κάρβουνα για το αν η κοπέλα θα της πει όσα έμαθε. Η Αργυρώ είναι σε αδιέξοδο και ψυχολογικά σε άσχημη κατάσταση, καθώς δεν θέλει η οικογένειά της να µάθει το μυστικό της από κάποιον άλλο. Έτσι, βρίσκει το θάρρος να µμιλήσει στη μητέρα της και να της πει µε ποιον είναι ερωτευμένη.

Η κοπέλα, όπως θα δούμε τις επόμενες μέρες, αποκαλύπτει στη Μαρίνα το μυστικό τους, και η σχέση των δύο νέων φαίνεται να μπαίνει σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Η οργή της Μαρίνας είναι μεγάλη, τόσο για την Αργυρώ όσο και για τον Αστέρη. ∆εν μπορεί να πιστέψει πως η κόρη της έμπλεξε µε τον γιο του φονιά του άντρα της, ενώ θεωρεί πως ο Αστέρης δεν τρέφει αληθινά συναισθήματα για εκείνη. Η Μαρίνα δεν ακούει κουβέντα και είναι αποφασισμένη να δώσει τέλος σε αυτή την ιστορία µε σκοπό να προστατεύσει τα παιδιά της. Έτσι, συναντάει τον Αστέρη και οι δυο τους έχουν µία έντονη συζήτηση και σύγκρουση. Ζητάει από τον Αστέρη να μείνει μακριά από την κόρη της θυμίζοντας σ’ εκείνον το κακό που τους έχει κάνει η οικογένειά του, αλλά και το αίμα που έχει χυθεί ανάμεσά τους. Στη συνέχεια, η ίδια, εξοργισμένη και µε την Αργυρώ, της θυμίζει τον όρκο της για τους Σταματάκηδες.

Γρήγορα όλη η οικογένεια μαθαίνει το μυστικό της Αργυρώς, η οποία είναι σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας της αντίδρασης της μητέρας της. Η κοπέλα βρίσκεται σε ένα τεράστιο δίλημμα. Από τη µία είναι η αγάπη της για τη Μαρίνα και την οικογένειά τους και από την άλλη ο Αστέρης. Ούτε η γιαγιά Ειρήνη ούτε και η Άσπα μπορούν να την παρηγορήσουν. Και ο Αστέρης, όμως, βρίσκεται σε αδιέξοδο και ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο μπορεί να μιλήσει είναι ο παπά-Μιχάλης. Ωστόσο, η προσπάθεια του τελευταίου να δώσει κουράγιο στον νεαρό πέφτει στο κενό. Οι δυο τους αποφασίζουν πως είναι καλύτερα να μείνουν για λίγο χώρια. Όμως, όσο οι μέρες περνούν, τόσο ο Αστέρης όσο και η Αργυρώ προσπαθούν να μάθουν πληροφορίες για τη βεντέτα που κρατάει τόσα χρόνια ανάμεσα στις οικογένειές τους και που έγινε η αιτία να χωρίσουν. Κανείς, όμως, δεν ανοίγει το στόμα του… μέχρι στιγμής και κανείς δεν τους αποκαλύπτει την αιτία που άνοιξε αυτός ο κύκλος αίματος ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες.

Η Αργυρώ προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το µίσος µμεταξύ των δύο οικογενειών. Η έρευνά της, όμως, την οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια! Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ένα πρόσωπο από το παρελθόν μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα, µε τον πιο τραγικό τρόπο. Η άφιξή του στην Κρήτη αναμένεται να αναστατώσει τη ζωή όλων και να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά, που προορίζονταν να μείνουν για πάντα θαµµένα. Ο λόγος για τον Άγγελο, τον νέο αγροτικό γιατρό του χωριού.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

(Θανάσης Πατριαρχέας)

Ο Άγγελος είναι ο καινούργιος αγροτικός γιατρός του χωριού. Γρήγορα αποκτά την εμπιστοσύνη όλου του χωριού, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος γιατρός. Η άφιξη του Άγγελου, όμως, θα έρθει να ταράξει τα μέχρι στιγμής λιμνάζοντα ύδατα, καθώς το άγνωστο παρελθόν είναι βαρύ…

Διαβάστε περισσότερα: 

Ντόρα Μπακογιάννη για τον καρκίνο: «Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου, ελπίζω να είναι η τελευταία»

Ράνια Θρασκιά: Η σχέση με τους γιους της και ο καθημερινός αγώνας μετά το διαζύγιο

Ευαγγελία Μουμούρη: «Εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι με πατούσαν, έκλαιγα, υπέφερα…»