Ομορφιά

Αναίμακτο lifting χωρίς νυστέρι γίνεται; Μάθετε τα πάντα για την Ραδιοανάπλαση RF από την Medi Cosmetic

 

Οι ρυτίδες που δημιουργούνται στο πρόσωπό σας είναι ένα από τα θέματα σας αφορούν όλο και περισσότερο όταν μεγαλώνετε και σκέφτεστε πώς για να… φύγουν μια και καλή, το lifting είναι η μοναδική σας λύση. 

Τα πράγματα όμως είναι τελείως διαφορετικά και αυτό έρχεται να σας το… πει η Medi Cosmetics παρουσιάζοντας τη φανταστική Ραδιοανάπλαση RF που σας υπόσχεται εφάμιλλο αποτέλεσμα με το lifting, αλλά χωρίς το νυστέρι και το χειρουργείο. 

Ας δούμε όμως πώς λειτουργεί… Με τη Ραδιοανάπλαση RF πραγματοποιούμε μία θερμική διέγερση με στόχο την αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου από τον οργανισμό και την σημαντική βελτίωση της όψης του δέρματος από… μέσα προς τα έξω.

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με τεράστια επιτυχία. Ειδικά στον λαιμό, παρόλο που όλες γνωρίζετε πόσο δύσκολο σημείο είναι, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από θεαματικό.

Το μόνο που χρειάζεται για να αποκτήσετε ξανά την νεότητά σας είναι 3-6 συνεδρίες κατά μέσο όρο.

Δείτε πώς ακριβώς γίνεται στο παρακάτω βίντεο από το Πρω1νό και ετοιμαστείτε για μια μεγάλη έκπληξη, αφού στο στούντιο βρέθηκε μια κυρία που την έχει ήδη κάνει. Πώς ήταν πριν και πώς έγινε μετά; 

Δες ακόμα: Top 10: Δέκα διαφορετικοί τρόποι για να βάψεις τα νύχια σου κόκκινα