Ομορφιά

Ανανέωση προσώπου χωρίς βελόνα!

Η θεραπεία Color Correction
Η θεραπεία Color Correction βασίζεται στη χρήση μίας ειδικής μάσκας, που εκπέμπει 3 βασικά χρώματα, το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε. Κάθε χρώμα χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ενός διαφορετικού αισθητικού προβλήματος με τρόπο άμεσο, ακίνδυνο και κυρίως με πολύ θεαματικά αποτελέσματα!

Το καθαρό φως που χρησιμοποιείται, εκπέμπεται σε ειδικό μήκος κύματος και είναι απαλλαγμένο από τη βλαβερή UV ακτινοβολία, με στόχο τη διέγερση των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό μας, χωρίς να εγχέεται κάποια χημική ουσία ή να χρησιμοποιούνται laser που καταπονούν την επιδερμίδα!

Έτσι, πάντα με τη χρήση ιατρικών εξειδικευμένων φωτοδυναμικών καλλυντικών, το κόκκινο φως προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στη μάχη κατά της γήρανσης, το μπλε φως ρυθμίζει τη λιπαρότητα και βοηθά σημαντικά τα πρόσωπα με ακμή και το πράσινο φως αντιμετωπίζει με τεράστια επιτυχία τις ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Μάθε περισσότερα εδώ!

Η θεραπεία BCR ή αλλιώς Βιολογικός Ρυθμιστής Νεότητας
Το BCR αποτελεί μία πρωτοποριακή μέθοδο, που χρησιμοποιεί τη δύναμη μίας ομάδας ενζύμων, που ονομάζονται Σιρτουίνες. Οι μελέτες που έχουν ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη ομάδα ενζύμων, είναι αμέτρητες, αφού οι Σιρτουίνες αποτελούν τους ρυθμιστές της λειτουργίας των κυττάρων μας και όπως είναι φυσικό, με την πάροδο του χρόνου, η παραγωγή τους από τον οργανισμό μας μειώνεται.

Το BCR λοιπόν, έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την έλλειψη! Να δώσει συγκεντρωμένα και στοχευμένα, ικανή ποσότητα Σιρτουίνης, για να αναζωογονήσει τα κύτταρά μας, άρα και την όψη του προσώπου μας! Μάθε περισσότερα εδώ!

Και τις δύο θεραπείες, θα τις βρεις αποκλειστικά στα Medi Cosmetic!

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τη Διευθύνουσα Σύμβουλο των Medi Cosmetic, Μαρία Χατζηαναστασίου.

www.medicosmetic.gr

Σύνταγμα – Πατησίων – Κηφισιά – Γλυφάδα