Ομορφιά

Ονειρεμένα μαλλιά με ένα πολύτιμο μυστικό περιποίησης από το Δημήτρη Γιαννέτο

Έχοντας πίσω της χρόνια εμπειρίας, η L΄Oréal Paris καινοτομεί για άλλη μια φορά με μοναδικά προϊόντα που ανταποκρίνονται σε όλες σας τις επιθυμίες και ανάγκες στην περιποίηση μαλλιών: τα Extraordinary Oils.
Ως ισχυρά ελιξήρια, τα Εxtraordinary Οils είναι τα τέλεια προϊόντα για να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά κάθε τύπου και υφής μαλλιών χωρίς να τα βαραίνουν. Κυκλοφορεί σε 2 τύπους: Extraordinary Oil για Κάθε Τύπο Μαλλιών και για Βαμμένα Μαλλιά.

 

EXTRAORDINARY OILS

 

 

Πριν το λούσιμο:
Χρησιμοποιήστε το πριν το λούσιμο για εντατική θρέψη στα μαλλιά σας.

 

Screen Shot 2013-05-14 at 8.11.15 AM

 

 

Σαν μάσκα μαλλιών:
Μια φορά την εβδομάδα εφαρμόστε το Elvive Extraordinary Oil σε όλο το μήκος των μαλλιών. Έπειτα τυλίξτε τα με μια ζεστή, υγρή πετσέτα για να βοηθήσετε το προϊόν να διεισδύσει σε βάθος. Μετά από μισή ώρα, ξεβγάλτε με κρύο νερό, ώστε να σφραγισθούν τα λέπια της τρίχας, για ακαταμάχητη λάμψη.

 

miracleoil3
  

 

Σαν τελικό φινίρισμα:
Εφαρμόστε λίγες σταγόνες Elvive Extraordinary Oil στα μαλλιά σας μετά το στέγνωμα. Θα αποκτήσουν ακαταμάχητη λάμψη και δεν θα φριζάρουν.

 

Screen Shot 2013-05-20 at 12.03.20 AM 

 

Για το Καλοκαίρι:
Το Elvive Extraordinary Oil μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας και το καλοκαίρι.
Εφαρμόστε λίγες σταγόνες Elvive Extraordinary Oil στα μαλλιά σας, έπειτα τυλίξτε τα σε πλεξούδες έτσι ώστε να αυξήσετε την ωφέλιμη δράση του λαδιού. Μπαίνοντας στη θάλασσα, το κρύο νερό θα βοηθήσει ώστε να σφραγίσουν τα λέπια της τρίχας και τα μαλλιά σας να πάρουν το maximum της θρέψης των ελαίων και να κερδίσουν ακαταμάχητη λάμψη.
Τώρα είστε έτοιμη να βγείτε στη παραλία και να χαρείτε άφοβα τον ήλιο!