Ομορφιά

10 λόγοι γιατί το bronde είναι το χρώμα του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι θέλουμε όλες να γίνουμε ξανθές. Είναι η εποχή που ακόμα και οι ορκισμένες μελαχρινές σκέφτονται τις ανταύγειες και είναι λογικό. H πιο happy, φωτεινή εποχή του χρόνου πρέπει να συνοδεύεται από happy, φωτεινά χρώματα στα μαλλιά… εντάξει, εντάξει, δεν είναι αυτός ο λόγος.

Ο λόγος είναι ό, τι μπαίνουμε σε California Girl mood και αυτά τα κορίτσια που ζουν πάντα στο καλοκαίρι έχουν ξανθά μαλλιά. Ποιο ξανθό όμως; Πως θα γίνουν οι καστανές ξανθές; Ποια είναι η απόχρωση ξανθού που δεν καταστρέφει τα μαλλιά; Πάνε σε όλες; Πόσες ερωτήσεις!

Μην ανησυχείς, η απάντηση είναι πολύ γνωστή εδώ και πολύ καιρό απλά ίσως την έχεις βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού σου: bronde! Το bronde χρώμα μαλλιών είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του: Μια μείξη ξανθού και καστανού που δεν μπορείς να πεις ακριβώς καστανόξανθη.

Το bronde λοιπόν ταιριάζει σχεδόν σε όλες και είναι α) ο τέλειος τρόπος για να κάνεις την μετάβαση από το ξανθό στο καστανό ή και αντίστροφα και β) η ιδανική απόχρωση αν δεν θέλεις να πηγαίνεις κάθε μήνα στο κομμωτήριο. Το bronde ωστόσο δεν αντιστοιχεί σε ΕΝΑ χρώμα. Οι αποχρώσεις του κυμαίνονται από τις πολύ ανοιχτές ως και τις πολύ σκούρες και αν το λαχταράς φέτος το καλοκαίρι, έχουμε 10 διαφορετικές παραλλαγές του για να διαλέξεις. Scroll παρακάτω…

Διάβασε ακόμα:

Δεν θα πιστέψεις πόσα βήματα περιλαμβάνει η περιποίησή μιας γυναίκας καθημερινά

Απόκτησε XXL όγκο στα μαλλιά με 3 προϊόντα και μια κίνηση κλειδί!

Θέλεις να γίνεις κοκκινομάλλα; Εμπνεύσου από το… Hollywood