Ομορφιά

Χάλασε το μανικιούρ σου; Για διάβασε παρακάτω…

Το παρακάτω σενάριο είναι γνωστό σε όλες μας: Βάφεις τα νύχια σου. Τα κοιτάς. Θες να χειροκροτήσεις και σκέφτεσαι σοβαρά να το γυρίσεις σε επάγγελμα. Πριν προλάβεις να τα ευχαριστηθείς όμως και να τα βγάλεις μια φωτογραφία για το Instagram χαλάνε… Αίσχος! Για αυτό το άδοξο τέλος του μανικιούρ σου φταίνε πολλά όμως υπάρχουν 5 πράγματα που μπορεί εσύ να κάνεις λάθος. Δες ποια είναι και σταμάτα τα!

bad nails

Ξεκινάς με λιπαρά νύχια
Αν δεν καθαρίσεις την επιφάνεια των νυχιών σου ώστε να απομακρύνεις την λιπαρότητα, τότε δεν θα εφαρμόσεις σωστά και καλά το βερνίκι και… καλά κατάλαβες, θα χαλάσει το μανικιούρ σου.

base

Δεν βάζεις βάση
Δεν προστατεύει απλά τα νύχια σου αλλά κάνει το βερνίκι να εφαρμόζει καλά και να διαρκεί περισσότερο. Αν δεν βάλεις βάση λοιπόν, αυξάνεις την πιθανότητα να χαλάσουν τα νύχια σου γρήγορα!

top ciat

Δεν βάζεις top coat
Υπάρχει λόγος που το βάζουν πάντα οι μανικιουρίστ. Προστατεύει το χρώμα, το κάνει λαμπερό και χαρίζει μεγάλη διάρκεια! Μην βαριέσαι λοιπόν και κάνε αυτό το επιπλέον βήμα. Θα στεγνώσουν μάλιστα και γρηγορότερα τα νύχια σου.

coats

Βάζεις χοντρές στρώσεις
Δύο ή τρείς πολύ λεπτές στρώσεις είναι το σωστό! Βάζοντας δύο πολύ χοντρά στρώματα βερνικιού απλά δεν επιτρέπεις στα νύχια σου να στεγνώσουν και κατά συνέπεια χαλάνε αμέσως.

element

Χρησιμοποιείς παλιά βερνίκια
Όχι, δεν μπορούμε ούτε εμείς να πετάξουμε βερνίκια που δεν έχουν τελειώσει όμως, πρν τα χρησιμοποιήσεις πρέπει να θυμάσαι πως υπάρχει περίπτωση να έχουν χαλάσει. Τα χαλασμένα βερνίκια δεν εφαρμόζουν σωστά όπως μπορείς και μόνη σου να καταλάβεις και χαλάνε αμέσως…

Διάβασε ακόμα:

Yaaaas! H Emma Watson έχει το τέλειο κούρεμα για το 2018!

Fade to grey! Οι πιο λαχταριστές γκρι σκιές που ταιριάζουν με την εποχή!

Έχουμε το τέλειο τρικ για το κονσίλερ σου!