Ομορφιά

Αυτά τα χτενίσματα είναι σαν… contouring για το πρόσωπό σου

Οι σμιλεμένες γωνίες είναι κάτι που όλες θέλουμε στο πρόσωπό μας. Το contouring λοιπόν είναι ο τρόπος για να τις αποκτήσουμε… σωστά; Η απάντηση είναι ναι αλλά όχι μόνο! Υπάρχουν και κάποια κουρέματα και χτενίσματα που μπορούν να αλλάξουν δραματικά την όψη μας και να μας χαρίσουν έντονα ζυγωματικά και γωνίες εκεί που δεν υπάρχουν. Ας δουμέ μερικά από αυτά…

Το sleek καρέ
Το ίσιο καρέ που τελειώνει ακριβώς κάτω από το σαγόνι, ανασηκώνει όλο το πρόσωπο και τονίζει την γραμμή του σαγονιού σου.

jourdan dunn

Τα μαλλιά μισά-μισά
Αυτό το χτένισμα δίνει μήκος στο πρόσωπο και τονίζει τα ζυγωματικά αν αφήσεις και μερικές τούφες ελεύθερες στο μπροστινό μέρος.

jessica chstain

Το ασύμμετρο καρέ
Είναι το κούρεμα που τονίζει πολύ τα ζυγωματικά  και ανασηκώνει όλο το πρόσωπο. Είναι ιδανικό αν το σχήμα του προσώπου σου ειναι στρογγυλό.

Charlize-Theron

Οι έντονες μπούκλες με όγκο
Κάνουν το πρόσωπο να μοιάζει μικρότερο και οι απαλή κίνηση της μπούκλας απαλύνει παράλληλα και τα έντονα χαρακτηριστικά.

angelina

Το αγορίστικο κούρεμα
Όταν είναι ατημέλητο και με όγκο στο πάνω μέρος, μπορεί να κάνει το πρόσωπο να μοιάζει πιο μακρύ και να απαλύνει τις καμπύλες των στρογγυλών προσώπων.

jennifer lawrence

Διάβασε ακόμα:

Αυτά τα σκούρα κραγιόν μπορείς να τα φοράς όλη την άνοιξη….

Κάποια το τερμάτισε με το glitter…

Πότε είναι τελικά η κατάλληλη ηλικία για να κάνεις botox;