Ομορφιά

Αυτό το hair look ποια θα το υιοθετήσει άραγε;

Το animal print  σε γενικές το αγαπάμε αρκεί να είναι διακριτικό. Το έχουμε δει στα νύχια και μάλιστα κατά καιρούς σας το έχουμε προτείνει. Δεν είναι ιδιαίτερα κομψό αλλά έχει μια τσαχπινιά που χρειάζεται μερικές φορές. Ειδικά με total black outfit και ένα winged eyeliner ταιριάζει και σας χαρίζει ένα άγριο ύφος που είναι και θηλυκό και sexy.

Ως εδώ όλα καλά. Πριν από λίγο καιρό είδαμε animal print eye look. Για selfie και για μία μόνο εκκεντρική εμφάνιση υπό όρους το δεχτήκαμε. Καθώς επίσης το χαζέψαμε στο instagram όπως κάνουμε συνήθως το βράδυ λίγο πριν κοιμηθούμε.

Τώρα όμως έρχεται ένα νέο animal print look που είναι πράγματι υπερβολικό. Πρόκειται για το leopard hair. Πολύ καλά καταλάβατε. Βαμμένα λεοπάρ μαλλιά. Αρχικά έκανε την εμφάνιση του στις πασαρέλες και μάλιστα σε ανδρικά κεφάλια αλλά στη συνέχεια το είδαμε στα social. Ευτυχώς δεν το έχουμε συναντήσει live ακόμη. Η αλήθεια είναι ότι εκτός από περίεργο είναι λιγάκι κακόγουστο. Και κατά την ταπεινή μας γνώμη δεν ταιριάζει σε κανέναν. Και σίγουρα δεν κολακεύει.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Canadian Hairdresser Magazine (@canadianhairdresser) στις

Για την τεχνική δεν έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες. Αν δηλαδή πρόκειται για μόνιμη βαφή ή χρησιμοποιούνται υλικά που φεύγουν με τα λουσίματα. Αν και αυτό είναι μια λεπτομέρεια που δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Καταλαβαίνουμε ότι οι hairstylists προσπαθούν να κάνουν τ’ αδύνατα δυνατά ώστε να εντυπωσιάσουν. Και κυρίως όταν πρόκειται για shows γνωστών Οίκων όπου οι φωτογραφίες από την πασαρέλα τους θα κάνουν το γύρω του κόσμου σε λίγα λεπτά. Πρέπει όμως να έχουν στο μυαλό τους ότι δημιουργούν μία τάση που κάποιοι ή κάποιες θα την ακολουθήσουν. Κρίμα είναι.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @badhaircompany στις

Ας ελπίσουμε ότι είναι το τελευταίο περίεργο που βλέπουμε αν και είναι αρχές της χρονιάς ακόμα και οι experts δεν στερεύουν από ιδέες. Εύχομαι ότι μέσα στο χειμώνα αλλά και την άνοιξη που έρχεται το ποιο extravagant hair look που θα δούμε να είναι τα pastel που έχουν ήδη κάνει θραύση.

Διαβάστε ακόμη :

Έτσι θα διατηρήσεις ανέπαφο το χτένισμά σου όσο κοιμάσαι!

Ήρθε η ώρα να μάθετε να χρησιμοποιείτε το κονσίλερ όπως οι make up artists