Ομορφιά

Almondetto nails: Αυτό είναι το viral σχήμα που πρέπει να δώσεις στα νύχια σου!

νύχια

Για τις λάτρεις των μακριών νυχιών, που αγαπούν τα νύχια gel, είναι το ιδανικό σχήμα που πρέπει να προτιμήσεις στο επόμενο μανικιούρ σου εάν ακολουθείς τις τάσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails By Melibu (@nailsbymelibu)

Τα “almondetto nails” είναι huge trend στο μανικιούρ και δεν αφορά το χρώμα που θα επιλέξεις να βάψεις τα νύχια σου αλλά το σχήμα που θα τους δώσεις!

Ξεχάστε τα τετραγωνισμένα νύχια λοιπόν! Το trend του διαδικτύου και των nail experts συνδυάζει τα αμυγδαλωτά νύχια (almond nails) με τα νύχια stiletto και θα τα περιέγραφα ως νύχια μακριά και μυτερά με πιο στρογγυλεμένες άκρες που τα κάνουν να δείχνουν πιο κομψά! Ειδικά σε γαλλικό ή nude χρώμα δείχνουν υπέροχα!

Διαθέτει τα καλύτερα στοιχεία των δύο σχημάτων και φυσικά εδώ δεν υπάρχουν κοντά νύχια. Αντίθετα, οι καλύτερες ιδέες για νύχια σαν αμύγδαλο αξιοποιούν την αρκετά μεγάλη επιφάνεια της επέκτασης με gel, στην οποία μπορείς να δημιουργήσεις άπειρους χρωματικούς συνδυασμούς, να πειραματιστείς με διάφορα υλικά και σχέδια και να πρωτοτυπήσεις!

Εν ολίγοις,  εάν αγαπάς τα μακριά νύχια αυτό είναι το κατάλληλο shape που πρέπει να τους δώσεις για να είσαι updated στο μανικιούρ!

Μια ματιά ακόμα:

Space buns: Η Τάμτα έκανε το πιο ανατρεπτικό hairstyle!