Ομορφιά

Amal Clooney: Το χρώμα στα μαλλιά της που θέλουμε να αντιγράψουμε!

Το ζεύγος “The Clooneys” όπως συνηθίζουν να το αποκαλούν, μιλάμε για τον διεθνή κινηματογραφικό αστέρα George Clooney και τη σύζυγό του Amal Clooney, βρέθηκαν χθες στο Λονδίνο στην ειδική προβολή της ταινίας “The Boys In The Boat” όπου πρωταγωνιστεί ο διάσημος αστέρας του Xόλυγουντ, και όπως ήταν φυσικό έστρεψαν όλα τα φωτογραφικά φλας επάνω τους.

Η Amal Clooney, πάντα διακριτική και υποστηρικτική παρουσία στο πλευρό του συζύγου της, καταφέρνει χωρίς καν να το προκαλεί, να μιλούν την επόμενη μέρα όλοι για αυτήν. Για το τι φόρεσε, πως βάφτηκε, πως έκανε τα μαλλιά της. Και παρότι πάντα είναι απλή και κομψή χωρίς καμία υπερβολή ξεχωρίζει για την μίνιμαλ προσέγγιση στην ομορφιά.

Το στοιχείο που την χαρακτηρίζει φυσικά είναι τα πυκνά μακριά μαλλιά της που τους έδωσε απίστευτο στυλ και λάμψη ο hairstylist των επωνύμων Δημήτρης Γιαννέτος. Διακριτικά layers, ελαφριά και ατημέλητα waves, αλλά και ένα μοναδικό χρώμα που πρωταγωνιστεί στα hair trends και του 2024.

“The nutella highlights” τα αποκαλεί ο προσωπικός της κομμωτής και όχι άδικα καθώς έχουν αυτό ακριβώς το γλυκό και ζεστό χρώμα της σοκολάτας γάλακτος. Πιο ανοιχτές ανταύγειες δηλαδή σε μια μελί βάση. Επίσης σε κορυφαία διεθνή sites θα βρεις να παρομοιάζουν την απόχρωση σαν έναν καφέ “caramel macchiato” αλλά και ως “chestnut brown hair” δηλαδή το χρώμα του κάστανου.

Πραγματικά εάν είσαι ξανθιά και τώρα που χειμώνιασε θες να σκουρύνεις τα μαλλιά σου αλλά και να τα φωτίσεις εάν είσαι καστανή, αυτό είναι σίγουρα το χρώμα που κάνει θραύση!

Πηγή φωτογραφιών: Dave Benett/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Μια ματιά ακόμα: Academy Museum Gala 2023: Τα statement beauty looks που μας δίνουν έμπνευση