Ομορφιά

Φτιάξε μόνη σου απολεπιστικά pads για λαμπερή επιδερμίδα

Η απολέπιση είναι απαραίτητη όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές μέσα από αυτήν τη στήλη, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα. Οι γρήγορες λύσεις όταν δεν θέλουμε να μπλέκουμε με το νιπτήρα είναι τα toner ή exfoliating pads, η αντίστοιχη φιλοσοφία των eye patches – μάσκες ματιών μιας χρήσης – ή των sheet masks δηλαδή των υφασμάτινων μασκών!

Μπορείς με δυο και μόνο υλικά να φτιάξεις pads απολέπισης στο σπίτι, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά; Και φυσικά να αποκτήσεις glowy skin!  

Η απάντηση είναι πως φυσικά και μπορείς μόνο αναμειγνύοντας ελαιόλαδο, που είναι σούπερ ενυδατικό με ζάχαρη που θα προσφέρει ελαφριά απολέπιση στην επιδερμίδα. Έπειτα βουτάς τους δίσκους ντεμακιγιάζ στο μείγμα και τους αποθηκεύεις σε ένα γυάλινο βαζάκι. Συντήρηση μπορείς να κάνεις για λίγες μέρες σε δροσερό μέρος, χωρίς να πέφτει ο ήλιος επάνω στο χειροποίητο προϊόν!

Δείτε το βίντεο:

Το μόνο που χρειάζεται έπειτα είναι να εφαρμόσετε στο πρόσωπο κάνοντας μασάζ με πολύ ελαφριές κινήσεις. Μπορείτε με αυτούς τους δίσκους να απολεπίσετε και τα χέρια σας, που τώρα με το κρύο είναι πιο ξηρά και να βάλετε μια ενυδατική από πάνω.

Μετά την εφαρμογή ξεβγάζετε με ένα χλιαρό βρεγμένο cotton pad και ήδη θα δείτε πιο βελούδινη την επιδερμίδα σας!

Μην φοβάστε καθόλου τα υλικά για ερεθισμό αρκεί να αποφύγετε αυτήν τη διαδικασία εάν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα ή επιδερμίδα με ακμή. Είστε έτοιμες για beauty πειραματισμούς κορίτσια;

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα: Peach beauty mania: 4+1 ροδακινί υγρά ρουζ για την άνοιξη