Ομορφιά

Η Ariana Grande, η αλογοουρά και το μυστικό της!

Η Ariana Grande έχει καταφέρει δύο σημαντικά πράγματα παρά το νεαρό της ηλικίας της. Το πρώτο είναι να γίνει huge star στην μουσική βιομηχανία και το δεύτερο να κάνει την εμβληματική της αλογοουρά ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων χρόνων. Σχεδόν πάντα είτε σε δημόσιες εμφανίσεις είτε πάνω στη σκηνή ο hairstylist έχει τραβήξει τα μαλλιά της Grande σφιχτά και ψηλά έτσι ώστε να είναι άψογα και εντυπωσιακά.

Σπάνια την βλέπουμε με τα μαλλιά κάτω αφού το σήμα κατατεθέν της είναι και σημείο αναφοράς για τους περισσότερους θαυμαστές και θαυμάστριες της. Ένας διάλογος στο twitter μεταξύ της Grande και της Camila Cabello (είναι στενές φίλες οι δυο τους) μας έβαλε σε σκέψεις. 

Η Camilla δήλωσε ή μάλλον ρώτησε την φίλη της Ariana πως αντέχει το συγκεκριμένο χτένισμα το οποίο είναι κουραστικό και πονάει! Συγκεκριμένα της έγραψε: “Μόλις έκανα για πρώτη φορά την αλογοουρά ψηλά και σφιχτά και νοιώθω ότι με τραβάει ο εγκέφαλος μου. Πραγματικά πονάει πάρα πολύ. ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ Ariana Grande;”

Η Ariana φυσικά της απάντησε ευθύς αμέσως αστειευόμενη αρχικά αν και κάπως περίεργα: “Είναι που έχει μαλλιά και προφανώς σε πονάνε. Αστειεύομαι. Πονάω πολύ και πάντα αλλά δεν με νοιάζει καθόλου”. 

Η Camilla χωρίς να σχολιάσει το χιούμορ της φίλης της συνέχισε ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου την δείχνει να κρατά το κεφάλι της και να σχολιάζει ότι έπρεπε να λύσει τα μαλλιά της επειγόντως γιατί δεν άντεχε άλλο.

Η συνομιλία μας έβαλε σε σκέψεις η αλήθεια είναι, γιατί ναι μεν υπάρχουν οι παλιές παροιμίες τύπου: “η ομορφιά θέλει θυσίες” ή “μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος” αλλά αν φτάνουμε σε υπερβολικά σημεία θα πρέπει να το κοιτάξουμε λιγάκι.

Ο μόνιμος πόνος μόνο και μόνο επειδή σήμα κατατεθέν της μικρής Ariana είναι το χτένισμα της δεν θα το λέγαμε και φυσιολογικό. Οπότε μάλλον θα πρέπει να βρουν με τον προσωπικό της hairstylist ένα νέο look που να την κάνει να νοιώθει πιο χαλαρή και κυρίως να μην πονά.

Σαν συμβουλή της το λέμε.

Διαβάστε ακόμη:

Αν θέλετε να καλύψετε το tattoo σας τώρα μπορείτε με το σωστό φον ντε τεν!

Τα ωραιότερα χτενίσματα του Φθινοπώρου