Ομορφιά

Αυτό είναι το πιο έξυπνο τρικ για να αφαιρέσετε το ματ κραγιόν από τα χείλη!

Τους τελευταίους, πολλούς μήνες η μάσκα προστασίας είναι το μόνιμο αξεσουάρ σας. Είναι ο μοναδικός τρόπος να προστατευτείτε και να προστατεύσετε. Ειδικά αν δουλεύετε πιθανότατα τη φοράτε για ώρες.

Παρ’ όλα αυτά κάποιες από εσάς συνεχίζετε να απλώνετε το αγαπημένο σας κραγιόν. Έχετε αφήσει για λίγο στην άκρη τα lip gloss και τις super ενυδατικές φόρμουλες αφού αφήνουν αποτύπωμα στη μάσκα.

Προτιμάτε και πάλι τις matte που παραμένουν για ώρες στα χείλη και κυρίως δεν αφήνουν τα ίχνη τους. Nude, κόκκινες αλλά και σκούρες αποχρώσεις ανάλογα με τη διάθεση σας.

Φυσικά πριν από το κραγιόν σας κάνετε σωστή απολέπιση ώστε τα χείλη σας να παραμείνουν απαλά και με την απαραίτητη υγρασία. Γνωρίζετε πολύ καλά άλλωστε πως η μάσκα δημιουργεί ξηρότητα και σκάσιμο στα χείλη.

Επίσης, υπάρχει ένα ακόμη μικρό πρόβλημα όταν φοράτε ματ κραγιόν. Η αφαίρεση του. Κάποιες φόρμουλες είναι τόσο σταθερές που δυσκολεύεστε να απομακρύνετε.

Όχι, δεν επιτρέπετε να τρίβετε επίμονα τα χείλη σας. Καλό είναι να έχετε το κατάλληλο προϊόν ντεμακιγιάζ που είναι κατάλληλο για τα μάτια και τα χείλη.

Αν δεν υπάρχει στο νεσεσέρ σας τότε οι make up artists έχουν το πιο έξυπνο τρικ ώστε να το απομακρύνετε πανεύκολα και γρήγορα.

Τι πρέπει να κάνετε; Απλώστε πάνω από το κραγιόν lip balm και στη συνέχεια με ένα καθαρό χαρτομάντιλο αφαιρέστε το κραγιόν με μία μόνο κίνηση. Είναι τόσο απλό.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Crystal make up: Το trend που απογειώνει το μακιγιάζ σου στο λεπτό

Beauty προσφορές: Τι αξίζει να πάρεις (ακόμα και τώρα που φοράμε διπλές μάσκες)