Ομορφιά

Αυτό το αντισηπτικό χεριών κάνει και skincare!

Μπορεί να αφήνουμε πίσω μας το lockdown, όμως μία συνήθεια που πρέπει να κρατήσουμε πλέον στην καθημερινότητά μας είναι η προσεκτική, τακτική υγιεινή των χεριών μας μέσα στη μέρα.

Στο διάστημα της πανδημίας αν μη τι άλλο γίναμε εξπέρ στα αντισηπτικά χεριών, σε όλες τους τις μορφές και τα μεγέθη, και πιθανόν ένα σχετικό post να μην είχε ιδιαίτερη νόημα σήμερα, αν δεν είχε φτάσει στα χέρια μας ένα σούπερ ενδιαφέρον προϊόν σε αυτή την κατηγορία φροντίδας: ο λόγος για το νέο Biphase Lipo Alcoolique της Bioderma, μια σύνθεση που αποτελεί Παγκόσμια Πατέντα και δερματολογική καινοτομία!

Πρόκειται για το 1ο διφασικό απολυμαντικό χεριών με διπλή δράση: απολυμαίνει τα χέρια κατά 99% από ιούς, βακτήρια, μύκητες, ενώ παράλληλα επανορθώνει τον δερματικό φραγμό, αναπληρώνοντας τα λιπίδια που έχει χάσει, με 10% έλαιο καριτέ και σκουαλένιο!

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά: ότι το Biphase Lipo Alcoolique απολυμαίνει τα χέρια και την ίδια στιγμή τα προστατεύει από την αίσθηση τραβήγματος και την ξηρότητα, καθώς τα τροφοδοτεί με τον ιδανικό συνδυασμό λιπιδίων.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, αποκαθιστά την ισορροπία της επιδερμίδας, ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό και προσφέρει την απαραίτητη θρέψη άμεσα ώστε τα χέρια να μένουν σούπερ απαλά, όσες φορές και αν επαναλάβεις τη διαδικασία μέρα στη μέρα.

Εμείς το δοκιμάσαμε και το ρίξαμε ήδη στην τσάντα μας και σου προτείνουμε να το δοκιμάσεις και εσύ!

Πηγή cover photo: Instagram/5ivenails

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Αυτή είναι η κρέμα σώματος που θα θέλεις να φοράς όλο το Καλοκαίρι!

Αυτό είναι το πιο πολυσυζητημένο skincare tool στο TikTok, τώρα!

H Whitney Port έχει στο μπάνιο της αυτή την iconic ενυδατική!