Ομορφιά

Αυτό το spray φέρνει τη δροσιά των Γαλλικών Άλπεων στην παραλία- και όχι μόνο!

Τίποτα δεν μπορεί να σε αναζωογονήσει τόσο άμεσα, όταν αισθάνεσαι πως “λιώνεις” κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο, όσο ένα face mist! Πόσω μάλλον όταν έχει “καταγωγή” από φημισμένες πηγές των Γαλλικών Άλπεων, γνωστές εδώ και χρόνια για την υψηλή ποιότητα και την ευεργετική δράση του νερού τους στην επιδερμίδα.

Μιλάμε, φυσικά, για το evian brumisateur, τον απόλυτο καλοκαιρινό σύμμαχο για αναζωογόνηση, ενυδάτωση και φρεσκάδα κάθε στιγμή της ημέρας, όπου κιαν βρίσκεσαι. Γεννημένο στην καρδιά των Γαλλικών Άλπεων πριν από 15.000 χρόνια, το φυσικό μεταλλικό νερό evian είναι απόλυτα αγνό, απαλλαγμένο από κάθε χημική επεξεργασία. Βαθιά μέσα στη γη, τέλεια προστατευμένο, κάθε σταγονίδιο ακολουθεί ένα ταξίδι 15 ετών κατά το οποίο φιλτράρεται και εμπλουτίζεται για να αποκτήσει την τέλεια ισορροπία μετάλλων.

Κάθε φορά, λοιπόν, που αυτό το δροσερό “σύννεφο” αγκαλιάζει το πρόσωπό σου, επιτρέπει στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας να απορροφούν σε βάθος τα μοναδικά φυσικά συστατικά του, προσφέροντας μία ολιστική περιποίηση ομορφιάς και φροντίδας που δεν προκαλεί ερεθισμούς και είναι ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Επιπλέον, ο περιέκτης του είναι κατασκευασμένος από 100% ανακυκλώσιμα υλικά ενώ βασικός στόχος του brand είναι η ελαχιστοποίηση της ποσότητας πλαστικού στη συσκευασία. Plus: περιέχει φιλικό προς το περιβάλλον άζωτο, συστατικό που αποτελεί το 80% του αέρα που αναπνέουμε.

Πώς μπορείς να αξιοποιήσεις το evian brumisateur σου;

– 
Αφού απλώσεις το makeup, ψέκασε για 2 δευτερόλεπτα 30 εκ. μακριά από το πρόσωπό σου και άφησέ το να στεγνώσει. Έτσι θα σταθεροποιηθεί το μακιγιάζ σου και θα απομακρυνθεί το περιττό προϊόν, για ένα ομοιόμορφο, φυσικό look.

  • – Αν ξυπνάς κουρασμένη το πρωί, το δροσερό σύννεφο του evian brumisateur θα ξυπνήσει την θαμπή επιδερμίδα σου και θα καταπολεμήσει το οίδημα γύρω από τα μάτια.
  • – Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείς να τονώσεις την επιδερμίδα σου αλλά και να ζωηρέψεις τα χρώματα του μακιγιάζ σου με το evian brumisateur
  • – Αν είσαι και μαμά, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και κατά την αλλαγή της πάνας, στην ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα, καθώς έχει ουδέτερο pH.
  • Το evian brumisateur θα το βρεις σε 3 πρακτικά μεγέθη που σου επιτρέπουν να το έχεις πάντα μαζί σου, όπου κιαν βρίσκεσαι.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Το καινούριο mani της Megan Fox έχει ένα ξεκάθαρο μήνυμα!

H Scarlett Johansson ετοιμάζει το δικό της skincare brand!

Ξέρεις τι μπορεί να κάνει η βιταμίνη Ε για τα μαλλιά σου;