Ομορφιά

Aυτός είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να απλώσετε το φον ντε τεν!

Το φον ντε τεν είναι το πρώτο προϊόν που απλώνετε στο δέρμα σας αμέσως μετά την περιποίηση. Έχετε ξοδέψει άπειρες ώρες μπροστά από τον υπολογιστή διαβάζοντας ή βλέποντας tutorial για τη σωστή εφαρμογή του.

Έχετε επίσης εφοδιαστεί με τα ειδικά πινέλα και σφουγγαράκια ώστε να πετύχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα. 

Οι make up artis προτείνουν να μην παιδεύεστε άλλο γατί δεν υπάρχει λόγος. Σας συμβουλεύουν να ακολουθήσετε την εύκολη οδό και να απλώσετε το φον ντε τεν με τον παλιό, καλό και παραδοσιακό τρόπο. Δηλαδή με τα χέρια.

Απλά και χωρίς να χρειαστεί να παρακολουθήσετε σεμινάρια ώστε να πετύχετε μια σωστή βάση το πρωί.

Μάλιστα εξηγούν γιατί είναι ο πιο αποτελεσματικός και σωστός τρόπος.

Αν δεν είστε make up experts το πιθανότερο είναι να μην μπορείτε να ελέγξετε την ποσότητα φον ντε τεν που βρίσκεται στο πινέλο με αποτέλεσμα να απλώνετε υπερβολική ποσότητα.

Τότε το look είναι βαρύ και τα προϊόντα μακιγιάζ που ακολουθούν δεν στρώνουν σωστά.

Όσον αφορά στο σφουγγαράκι μπορεί να γίνει επικίνδυνο για την επιδερμίδα αφού έχει την τάση να συγκεντρώνει βακτήρια, που σημαίνει ότι αν δεν το πλένετε συχνά και με τον σωστό τρόπο υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν ερεθισμοί.

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν είναι τα χέρια. Επειδή το φον ντε τεν ζεσταίνεται κατά την τριβή πριν την εφαρμογή απλώνεται ευκολότερα και γίνεται ένα με το δέρμα.

Αυτό σημαίνει ότι το αποτέλεσμα είναι φυσικό και τέλειο. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την απαραίτητη ποσότητα, ποτέ λιγότερη ή περισσότερη. 

Ο σωστός τρόπος είναι να απλώσετε μικρή ποσότητα στο πάνω μέρος του αριστερού σας χεριού σας, και να παίρνετε λίγη κάθε φορά με τα δάχτυλα (δείκτη και μέσο) του δεξιού σας. Ξεκινήστε την εφαρμογή από το κέντρο του προσώπου με φορά προς τα έξω.

Το θέμα είναι να απλώσετε τόσο καλά το προϊόν ώστε να μην είναι πλέον ορατό. Αν θέλετε να καλύψετε μικρές ατέλειες εφαρμόζετε στα σημεία που χρειάζεται ταμπονάροντας και πάλι με τα δάχτυλα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Πώς να κουρέψεις τα μαλλιά σου για να δείχνεις νεότερη

Αυτές ήταν οι πιο συχνές beauty ερωτήσεις στην Google για το 2021