Ομορφιά

Beauty tricks για να δείχνουν τα μάτια σου μεγαλύτερα!

Το σωστό μακιγιάζ έχει πάντα ως στόχο να αναδείξει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου.Οι περισσότερες γυναίκες δίνουμε έμφαση στα μάτια ,τον καθρέφτη της ψυχής, που τα θέλουμε έντονα και sexy!

Ποια είναι όμως τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ των ματιών μας που τα κάνουν να φαίνονται μικρά και ποια είναι εκείνα τα σωτήρια tricks που θα μας δώσουν σαγηνευτικό βλέμμα;

#Προτίμησε μπεζ ή λευκό μολύβι στο κάτω εσωτερικό του ματιού

Το μαύρο μολύβι μπορεί να υπογραμμίζει ωραία ένα μακιγιάζ αλλά “σκοτεινιάζει” το βλέμμα!

Προτίμησε να δώσεις φως με ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι που έχει την τάση να μεγαλώνει τα μάτια.

#Xρησιμοποίησε το ειδικό εργαλείο που γυρίζει τις βλεφαρίδες

Τα μάτια δεν τονίζονται όσο πρέπει απλά με μάσκαρα όσες στρώσεις και να βάλεις. Το eye look χρειάζεται ένταση που την πετυχαίνεις όταν οι βλεφαρίδες σου είναι καμπυλωτές!

Διαφορετικά εάν δεν το αντέχεις προτίμησε “curling” μάσκαρα.

@luciaamelerox For everyone asking ☺️ #InstaxChallenge #fyp #fypシ #fypage #fypシ゚viral #fypp #foru #forupage #foryoupage #forurpage #foryou #eyelashes #lashes #curler #lashescurler #curledeyelashes #eyelashescurler #curlyeyelashes #longeyelashes #longlashes ♬ original sound – Tik Toker

#Xρησιμοποίησε κονσίλερ στον τόνο της επιδερμίδας σου

Ακόμα και κάτω από τα μάτια μην κάνεις το λάθος να βάζεις πολύ ανοιχτό κονσίλερ γιατί έτσι πιστεύεις θα σβήσεις τους μαύρους κύκλους.

Το αντίθετο γίνεται…τα μάτια μας φαίνονται μικρότερα και δίνουμε έμφαση σε λάθος σημείο… Ένα κονσίλερ σε λίγο πιο ανοιχτό τόνο από την επιδερμίδα σου είναι super!

#Κάνε λεπτή γραμμή με το eyeliner

Αρχικά για να κάνεις τα foxy eyes που μεγαλώνουν το βλέμμα ξεκίνησε τη γραμμή eyeliner από την κόγχη του ματιού, συνέχισε προς την εξωτερική γωνία με ανοδική φορά.

Η παχιά γραμμή είναι απαγορευτική.

#Βάλε primer πριν εφαρμόσεις σκιά στο βλέφαρο

Οι σκιές για να δείξουν σωστά και το πραγματικό τους χρώμα πρέπει να έχεις βάλει μια σωστή βάση από κάτω. Μπλένταρε καλά τις σκιά ώστε να μην συσσωρεύεται σε ένα σημείο και με τη χρήση primer το μακιγιάζ στα μάτια θα έχει διάρκεια.

@ipsy The @LOVECRAFT BEAUTY primer brings on the ✨pigment✨. @M I C H E L L E ? #primerhacks #makeuptest #eyeshadowprimer #IPSY ♬ kiss of life – nane

#Μην βάφεις υπερβολικά τα φρύδια σου

Αν τα βάφεις υπερβολικά κυρίως από την κάτω μεριά με σκοπό να τα κάνεις να δείχνουν πιο πυκνά και μεγαλύτερα μικραίνεις την απόσταση μεταξύ φρυδιών ματιών.

Αποτέλεσμα; Τα μάτια φαίνονται μικρά και πεσμένα. Πάρε ένα μολύβι για styling φρυδιών στην σωστή απόχρωση και σχημάτισε λεπτά φυσικά τριχάκια στα κενά.

Με αυτά τα beauty secrets θα έχεις τα πιο υπέροχα μάτια ever!

Mια ματιά ακόμη: 

Ηair layering: Έτσι θα προστατεύσεις τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου!