Ομορφιά

Boyfriend blush: Τα αναψοκοκκινισμένα ροζ μάγουλα είναι η νέα τάση

Tα trends στο μακιγιάζ γεννιούνται καθημερινά και στο δευτερόλεπτο στο TikTok με τις beauty experts για τα likes και τα views να βρίσκουν ευφάνταστους τίτλους για να πατήσεις το κλικ και να γίνουν viral. Έτσι έπιασαν την τάση του να φοράμε έντονο ρουζ σε ροζ χρώμα και τώρα τη ονόμασαν “boyfriend blush” θέλοντας να πουν πως η τάση θέλει τα μάγουλα αναψοκοκκινισμένα σαν να έδωσες το πρώτο φιλί ή μετά την άσκηση που η επιδερμίδα παίρνει ένα ζωντανό και φρέσκο χρώμα!

Η αλήθεια είναι πως και η τοποθέτηση του ρουζ έχει γίνει επιστήμη με πολλές τεχνικές να κυριαρχούν αλλά και πολλές διαφορετικές υφές! Υπάρχει μια σειρά από διαφορετικές φόρμουλες—κρέμες, πούδρες, sticks, υγρά ρουζ.  Επίσης εσείς χρησιμοποιείτε πινέλο, δάχτυλα ή beauty blender; Πρόσφατα σας είχα γράψει για το “sunset blush” που πέρα από την απόχρωση του ηλιοβασιλέματος δείχνει και την τεχνική εφαρμογής στο ρουζ που είναι μόδα τώρα! Ωστόσο ο καθένας όπως έχει μάθει και βολεύεται στην εφσρμογή!

@raiyamarina Trying out the boyfriend blush placement trend and i loveeeee 🫶🏻 lost the footage for firsr blush but it was @Saie chilly then i went in with @Rare Beauty bliss and love #boyfriendblush #blushplacement #blush #blushhacks #blushtrend #rarebeautyblush #makeuptrend #blushtutorial #liquidblush #sunburntblush #summerblush #roundfacemakeup #roundfaceblush #palegirlmakeup #greenscreen ♬ original sound – Raiya Marina 💋

To “boyfriend blush” είναι η λύση για το πιο φυσικό αποτέλεσμα ever!

Αυτή η σπορ, κοκκινωπή εμφάνιση έπειτα από ένα κομπλιμένο είναι η ουσία του boyfriend blush που προσπαθεί να αντιγράψει ακριβώς αυτό το συναίσθημα!

@roroocottrelle I might look crazy but I love it 🥰 #beauty #makeup #blushtrend #blush ♬ original sound – ₊˚✧˳♡⋆࿐

Όπως παρατήρησες και στο βίντεο το ρουζ τοποθετείτε σαν δυο κουκκίδες στα μάγουλα με τάση προς τα κάτω και όχι προς τους κροτάφους για να φαίνεται πιο φυσικό! Για να το πετύχετε αυτό επιλέξτε ένα σκούρο κόκκινο ρουζ ή ένα magenta ροζ ρουζ!

Καλή επιτυχία girls!

Mια ματιά ακόμα: 4+1 highlighters για εκτυφλωτική λάμψη στην επιδερμίδα!