Ομορφιά

Brow tutorial: Πως να πετύχεις τέλειο σχήμα στα φρύδια ακόμα και εάν δεν είναι πυκνά!

φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου και δεν είναι τυχαίο που όλα τα κορίτσια δίνουμε ιδιαίτερη πλέον σημασία σε αυτά!

Θέλουν φροντίδα, κάθε βράδυ βάζω ένα ειδικό λαδάκι θρέψης, γιατί για να τους κάνεις styling χρειάζεται να έχεις φρύδια αρχικά, οπότε η πρόληψη της τριχόπτωσης είναι απαραίτητη, αλλά και σωστή τεχνική στο βάψιμο!

Γιατί πλέον και με τα κατάλληλα προϊόντα, όπως τα ειδικά στυλό που τα βάφεις, όλα γίνονται…τους δίνεις το σχήμα που θες εύκολα και μόνη σου σπίτι!

Δες το βίντεο ώστε να καταλάβεις τι εννοώ!

@christendominique Ohh 😮‍💨these brow tips would have came in handy when I first started makeup🫠 @kosas Brow Pop Pencil in shade: Dark Brown @benefitcosmetics Fool Proof Brow shade: 3 #browtips #eyebrowtutorial #browhack #makeuptips #makeup ♬ TQG – KAROL G & Shakira

Τα φρύδια για να ξεκινήσεις τη διαδικασία πρέπει να είναι χτενισμένα!

Όπως είδες στο βίντεο αρχικά πρέπει να μετρήσεις με ένα μολύβι ή τη βάση ενός πινέλου από που πρέπει να ξεκινάει το φρύδι, ακουμπώντας το στη μύτη, ώστε να το σχηματίσεις.

Την ίδια μέτρηση πρέπει να κάνεις και βάζοντας διαγώνια το μολύβι για να δεις που τελειώνει.

Σκοπός είναι τώρα να το σχεδιάσεις με ένα προϊόν για βαφή φρυδιών. Προτίμησε ένα στυλό που θα σου δώσει την ευκαιρία να έχεις ακρίβεια στις κινήσεις αλλά και να κάνεις τριχάκια!

Πρόσεξε να πάρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει για να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα!

@hayleybuix Here’s my brow routine besties ! 🙂 #eyebrowtutorial #browtutorial #fyp ♬ Hrs and Hrs – Muni Long

Είναι πολύ της μόδας τα brow soaps, για τα οποία σας έχω γράψει, καθώς δίνουν το σχήμα που θες στα φρύδια, απλά με ένα ειδικό πινελάκι!

Μπορείς να τα σηκώσεις προς τα πάνω, αλλά μην το παρακάνεις, δεν πάει σε όλα τα πρόσωπα αυτό, οπότε δες τι styling ταιριάζει να τους κάνεις!

Είναι πολύ σημαντικό να τελειοποιήσεις το σχήμα με ένα κονσίλερ για να έχεις ονειρεμένα φρύδια, σαν αυτά που βλέπεις στις celebrities!

Εύκολο δεν είναι;

Μια ματιά ακόμα:

The magic skin: Γιατί να εντάξεις ένα ορό στην beauty ρουτίνα σου!