Ομορφιά

Χαλάρωση στο σώμα; Η Θεανώ Μπέλλα σας εξηγεί όλα όσα πρέπει να κάνετε για να την αποφύγετε!

Η χαλάρωση στο σώμα είναι γεγονός κι εσείς πρέπει να κάνετε τα πάντα ώστε να φορέσετε το μαγιό σας και να νιώθετε τέλεια.  Υπάρχει κάποια αποτελεσματική λύση όμως;

Η Θεανώ Μπέλλα τον αποκαλύπτει κι εσείς πρέπει να κρατήσετε σημειώσεις.  

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Οι ιστοί τονώνονται κυρίως με την κίνηση, τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή. «Αν δεν μπορείτε να γυμναστείτε εντατικά, το περπάτημα και το κολύμπι, συνδυασμένα με σωστή διατροφή πλούσια σε ω λιπαρά (ελαιόλαδο, ψάρια), ιχνοστοιχεία και βιταμίνες Α και C (π.χ., καρότο, πορτοκάλι) και άφθονο νερό είναι ότι καλύτερο» τονίζει η Θεανώ Μπέλλα.

Η χαλάρωση των ιστών προέρχεται πάντα από κακές συνήθειες όπως κακός ύπνος καθώς και ορμονικές διαταραχές ή ασθένειες. «Η επαναφορά του απαιτεί εξειδικευμένες ιστοτονωτικές και ιστοσυσφιγκτικές μεθόδους επί αρκετό διάστημα, αλλά τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται γρήγορα.

Η Nο 1 συνιστώμενη μέθοδος σύσφιγξης είναι το spa. Στο νερό προστίθενται πάντα επιλεγμένα ιστοτονωτικά αιθέρια έλαια, όπως μέντας, δενδρολιβάνου και κυπαρισσέλαιο. Μετά την αρχική επίδραση των αιθέριων γίνεται υδρομασάζ (πάντοτε με τα αιθέρια έλαια), όπου ο συνδετικός ιστός δέχεται την πρώτη αποφασιστική ιστοσυσφιγκτική δράση.

Μετά την έξοδο από το νερό, το δέρμα είναι ήδη αρκετά σφριγηλό», εξηγεί η Θεανώ, τονίζοντας πως οι επισκέψεις σε spa θα πρέπει να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για καλύτερο αποτέλεσμα.

Η εξειδικευμένη ιστοτονωτική μέθοδος που θα επιλεχθεί εξαρτάται από τη “στρατηγική” της αισθητικού για να καταπολεμήσει τη χαλάρωση. «Μία από τις πλέον δραστικές είναι το micro-peeling με πολύ λεπτούς κόκκους ειδικών αλάτων.

Αυτοί οι λεπτότατοι κόκκοι με ειδικό μασάζ ασκούν μεγάλη ιστοτονωτική και ιστοσυσφιγκτική δράση. Το μασάζ στο χαλαρωμένο δέρμα πρέπει να είναι πάντοτε απαλό, δηλαδή λεμφικό, διότι το δυνατό μασάζ χαλαρώνει ακόμη πιο πολύ το δέρμα», εξηγεί.

Ο συνδυασμός σπα και λεμφικού μασάζ μαζί με κάποιο εξειδικευμένο ιστοτονωτικό προϊόν μπορούν να έχουν μαγικά αποτελέσματα!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

3 très chic hairstyles που θα φτιάξετε χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας claw clip (video)

Ice nails: Είναι το trend που θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες!