Ομορφιά

Άραγε ξέρεις με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείς να εφαρμόσεις το eyeliner;

Το έχουμε ξαναπεί πως με το eyeliner κάνεις θαύματα. Ωστόσο ο παραδοσιακός τρόπος που το βάζαμε συνήθως σε όλο το καπάκι του ματιού έχει ξεπεραστεί και έχουν βγει άπειροι τρόποι να το εφαρμόσεις για μοναδικά make up looks!

Δες το βίντεο που ανακάλυψα για να δεις με πόσους διαφορετικούς τρόπους, που σίγουρα είναι πιο σύγχρονοι, μπορείς να βάλεις το μαύρο eyeliner!

@lenkalul more eyeliner ideas you should try? ib @elpltt_ #makeup #eyelinertutorial #eyeliner #eyelinerideas #makeuptransformation #fyp ♬ Tom’s Diner – 7″ Version – DNA

H διάσημη beauty blogger από την Αγγλία Danielle Marcan, η οποία στο 99% των μακιγιάζ που δημιουργεί, χρησιμοποιεί το eyeliner λατρεύει τα “siren eyes” αλλά και το “graphic liner”, το να δημιουργείς δηλαδή ακανόνιστες πιο ελεύθερες γραμμές στο μακιγιάζ, και εμπνέει πραγματικά με τους τόσους διαφορετικούς τρόπους που το εφαρμόζει!

Πάντως παρατηρώντας τα make up looks κυριαρχούν και το 2024 τα “foxy eyes”!

To sexy, super cool και σαγηνευτικό βλέμμα της αλεπούς που θέλει το eyeliner να τραβιέται ανοδικά προς το κόκκαλο του φρυδιού αλλά επίσης και με λεπτή γραμμή χαμηλά στην κόγχη!

Δεν έχεις παρά να προμηθευτείς ένα υγρό μαύρο eyeliner σε στυλό που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις υπέροχο βλέμμα!

Μια ματιά ακόμα: Τα “Midnight Εyes” είναι ο ύμνος στην μπλε σκιά!