Ζώδια
Αυτά είναι τα κοπλιμέντα που θέλει να ακούει το κάθε ζώδιο!
Μαλλιά
Οι celebrities αποδεικνύουν πως οι αλογοουρές είναι πάντα θηλυκές και κατάλληλες για όλες τις περιστάσεις
Άσκηση
Χάσε κιλά με τη βοήθεια της τεχνολογίας! Τα 5 apps που πρέπει να κατεβάσεις στο κινητό σου!
Editor's choice
Η Emma Roberts έβαψε τα μαλλιά της και θέλουμε να μας πείτε τη γνώμη σας

Τα βήματα λοιπόν, είναι τα εξής:

1. Άπλωσε το νέο Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation για βάση με μεγάλη διάρκεια και λάμψη.

2. Άπλωσε την ασημένια σκιά από τη διπλή Smoky Eye Effect Silver Storm της Max Factor στο πάνω βλέφαρο και τράβηξε μια απαλή γραμμή κατά μήκος του κάτω βλεφάρου. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου, άπλωσε τη σκιά προς τα έξω σβήνοντάς την σταδιακά για να δημιουργήσεις ένταση γύρω από τα μάτια.

3. Χρησιμοποιώντας το νέο Colour X-pert Eyeliner της Max Factor σε απόχρωση Deep Black, τράβηξε μια γραμμή ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού κατά μήκος των βλεφαρίδων και φτάνοντας ως την εξωτερική. Μπορείς να δώσεις έξτρα ένταση απλώνοντας την σκιά Earth Spirits Eye Shadow της Max Factor σε απόχρωση Onyx στο πάνω βλέφαρο και με ένα πινελάκι να την «ανακατέψεις» με την ασημένια σκιά.

4. Με ένα μολύβι Kohl σε μαύρο σε μαύρο χρώμα τράβηξε μια γραμμή σύριζα στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες. Πρόσθεσε ένταση και όγκο στις βλεφαρίδες με τη False Lash Effect mascara της Max Factor σε μαύρο.

5. Με ένα πινέλο πέρασε τα μήλα και τα ζυγωματικά με ένα ρουζ σε φυσική απόχρωση κάνοντας κινήσεις προς τα έξω και προς τα πάνω. Διατήρησε τα χείλη λαμπερά και θηλυκά, περνώντας τα με μια απαλή απόχρωση κραγιόν με διάρκεια όπως το Lipfinity της Max Factor σε απόχρωση Glowing.

max630 2

(Αν σου άρεσε το κειμενάκι αυτό… μπορείς να συνεχίσεις να με διαβάζεις – όρεξη να έχεις – τόσο στο www.faysbook.com όσο και στο προσωπικό μου blog www.typemystyle.com)

×