Μαλλιά
Αν αποφασίσατε λίγο πριν τη νέα χρονιά να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας δείτε τα ωραιότερα πριν κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας
Tips & Trends
H Attrattivo δημιουργεί το πιο όμορφο και διαφορετικό ημερολόγιο για τη νέα χρονιά!
Μαλλιά
Η Bella Hadid ποζάρει με νέο χρώμα στα μαλλιά και είναι αγνώριστη!
Παιδί
Η πιο ωραία έκπληξη! Έκαναν δώρο στη μητέρα τους ένα ταξίδι για τα γενέθλιά της! Δείτε πως το ανακάλυψε!

Μπορεί να είναι υπέροχα τα μανό που έχουν γκλίτερ μέσα, αλλά είναι ιδιαίτερα δύσκολο να τα αφαιρέσουμε. Ακόμα και αν τελικά τα καταφέρουμε, το πιθανότερο είναι πως θα βλέπουμε για αρκετές μέρες μπροστά μας, ακόμα και στα πιο άκυρα μέρη, γκλίτερ.

Όσες από εσάς έχετε προσπαθήσει να αφαιρέσετε μανό με γκλίτερ, σίγουρα θα έχετε ξοδέψει άπειρο βαμβάκι χωρίς να πετύχετε 100% το αποτέλεσμα που θα θέλατε.

Ευτυχώς υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να το αφαιρέσετε χωρίς να το ξαναβρείτε μπροστά σας μέχρι τουλάχιστον να το ξαναχρειαστείτε.

Απλά χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι τσόχα αντί για βαμβάκι. Το γκλίτερ κολλάει πάνω στη σκληρή επιφάνεια της τσόχας και αφαιρείται πιο εύκολα.

Για να βγάλετε ακόμα πιο εύκολα το μανό από γκλίτερ, βουτήξτε την τσόχα στο ασετόν και κράτησέ την πάνω στο κάθε νύχι για 30 δευτερόλεπτα. Αυτό θα διαλύσει ακόμα καλύτερα το μανό και θα το αφαιρέσει χωρίς να χρειαστεί να κουραστείτε ιδιαίτερα.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα θελήσετε να βάψετε τα νύχια σας με μανό που περιέχει γκλίτερ, κάντε το χωρίς φόβο! Η τσόχα είναι εδώ και κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Ποιος να το φανταζόταν…

×