Μαλλιά
H beauty έκπληξη της ημέρας: Η Ελεονώρα Μελέτη είναι και πάλι ξανθιά!
Star Style
Ποια prints προτιμούν στα μαγιό τους γνωστές Ελληνίδες;
Μαλλιά
Δείτε τα 5 ωραιότερα καλοκαιρινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά!
Tips & Trends
To τέλειο τρικ για να κοντύνεις την crossbody τσάντα σου! (VIDEO)

Μπορεί να είναι υπέροχα τα μανό που έχουν γκλίτερ μέσα, αλλά είναι ιδιαίτερα δύσκολο να τα αφαιρέσουμε. Ακόμα και αν τελικά τα καταφέρουμε, το πιθανότερο είναι πως θα βλέπουμε για αρκετές μέρες μπροστά μας, ακόμα και στα πιο άκυρα μέρη, γκλίτερ.

Όσες από εσάς έχετε προσπαθήσει να αφαιρέσετε μανό με γκλίτερ, σίγουρα θα έχετε ξοδέψει άπειρο βαμβάκι χωρίς να πετύχετε 100% το αποτέλεσμα που θα θέλατε.

Ευτυχώς υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να το αφαιρέσετε χωρίς να το ξαναβρείτε μπροστά σας μέχρι τουλάχιστον να το ξαναχρειαστείτε.

Απλά χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι τσόχα αντί για βαμβάκι. Το γκλίτερ κολλάει πάνω στη σκληρή επιφάνεια της τσόχας και αφαιρείται πιο εύκολα.

Για να βγάλετε ακόμα πιο εύκολα το μανό από γκλίτερ, βουτήξτε την τσόχα στο ασετόν και κράτησέ την πάνω στο κάθε νύχι για 30 δευτερόλεπτα. Αυτό θα διαλύσει ακόμα καλύτερα το μανό και θα το αφαιρέσει χωρίς να χρειαστεί να κουραστείτε ιδιαίτερα.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα θελήσετε να βάψετε τα νύχια σας με μανό που περιέχει γκλίτερ, κάντε το χωρίς φόβο! Η τσόχα είναι εδώ και κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Ποιος να το φανταζόταν…

×