Μαλλιά
Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε αν θέλετε να έχετε υγιή μαλλιά
Star Style
5 τρόποι για να υιοθετήσεις το leather trend όπως κάνει η Φαίη μας
Editor's choice
Θέλετε πλούσια φρύδια; 4 σούπερ αποτελεσματικοί τρόποι για να το καταφέρετε!
Tips & Trends
4 τρόποι για να κρατήσεις την τσάντα σου σαν influencer αυτή τη σεζόν !

Τι θα χρειαστείς
-Lip balm
-Έλαιο κανέλας ή πιπέρι καγιέν
-Μια μικρή οδοντόβουρτσα

1
Τρίψε απαλά τα χείλη σου με μια μικρή, μαλακή οδοντόβουρτσα. Αυτό θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα τα κάνει πιο απαλά και λεία. Επίσης, θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος, δημιουργώντας ένα προσωρινό πρήξιμο που θα τα κάνει τα φαίνονται πιο σαρκώδη.

2
Ενυδάτωσε τα χείλη σου με lip balm. Μέσα στο lip balm βάλε μια σταγόνα έλαιο κανένας και λίγο πιπέρι καγιέν για να ενισχύσετε το εφέ του «πρηξίματος». Μπορεί να κάψει ελάχιστα, αλλά τονώνει την κυκλοφορία και δίνει ένταση στο φυσικό χρώμα. Προσοχή, τα χείλη να μην έχουν αμυχές.
   

3
Κάνε περίγραμμα στα χείλη σου, χρησιμοποιώντας ένα nude ή πολύ απαλό κοραλί μολύβι χειλιών. Ξεκίνα από τις εξωτερικές γωνίες των χειλιών και δούλεψε πηγαίνοντας προς τα μέσα στο φυσικό Μ που σχηματίζουν τα χείλη, πατώντας ακριβώς επάνω από τη φυσική γραμμή. Μόλις κάνεις το περίγραμμα γέμισε με το ίδιο μολύβι και το εσωτερικό των χειλιών. Sos: μην χρησιμοποιείς σκούρο μολύβι, το αποτέλεσμα γίνεται σκληρό και μη φυσικό. Εκτός κι αν πρόκειται να φορέσεις ακριβώς το ίδιο χρώμα κραγιόν

4
Βάλε λίγο πιο ανοιχτό (μπεζ ή ροζ) ή μεταλλικό κραγιόν στο κέντρο των χειλιών για να τα κάνεις να δείχνουν πιο ζουμερά και φρέσκα. Αν έχεις μικρά χείλη απόφυγε τα σκούρα κραγιόν που κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο λεπτά.

5
Από πάνω πέρασε ένα διάφανο lip gloss. Κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο τρισδιάστατα, άρα και πιο γεμάτα. Τα gloss που έχουν την ένδειξη “lip plumpers,” είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αντανακλούν το φως και να τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα, ενώ κάποιες φορές έχουν και συστατικά που τα «πρήζουν» (όπως κανένα ή πιπέρι), γι αυτό και καίνε ελαφρά.

Έξτρα τιπ: Βάλε ελάχιστη απαλή καφέ σκιά κάτω από το κάτω χείλος, ακριβώς στο κέντρο τους. Αυτό δημιουργεί το οπτικό εφέ μιας σκιάς και κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα, μεγάλα και ζουμερά.

×