Επιδερμίδα
Tα 5 καλύτερα concealers σύμφωνα με τους celebrity make up artists
Tips & Trends
Βήμα-βήμα πώς θα κάνεις σωστό layering αυτόν τον Χειμώνα! (VIDEO)
Editor's choice
Πως θα δυναμώσετε τα νύχια σας αν αφαιρέσατε μόλις το ακρυλικό ή το gel
Μόδα
Οι πιο γνωστές influencers μας προτείνουν τις πιο ωραίες μπότες του χειμώνα!

• Μους
– Ιδανικό για: Χαλαρά και φυσικά χτενίσματα. Εφόσον η σύστασή του δεν είναι βαριά, μπορεί να απλωθεί και στις ρίζες για περισσότερο όγκο. Προσφέρει ελαφρύ κράτημα και αφήνει τα μαλλιά απαλά, χωρίς να κοκαλώνουν.
– Τι κάνει: Xάρη στον αέρα που περιέχει, το προϊόν αυτό απλώνεται εύκολα με τα χέρια, άρα είναι πολύ εύκολο στη χρήση ακόμη και για αρχάριους
Μερικά μους δημιουργούν όγκο, ενώ άλλα θρέφουν ή κοντρολάρουν το χτένισμα. Πριν αποφασίσετε, διαβάστε την ετικέτα.
– Πώς χρησιμοποιείται: Aπλώστε στα χέρια σας ποσότητα ίση με ένα μπαλάκι του γκολφ και δουλέψτε από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε και τοπικά, σε μια περιοχή που δεν «στρώνει» καλά, όπως η φράντζα. Αν έχετε χοντρή τρίχα και μαλλιά που ξεμπερδεύονται δύσκολα, χρησιμοποιήστε μους κοντίσιονερ και χτενίστε.
– Μειονεκτήματα: Aν και είναι εύκολο στη χρήση, αποφύγετε την υπερβολική ποσότητα, γιατί κάνει τα μαλλιά να δείχνουν βρεγμένα και τους αφαιρεί την κίνηση.

• Τζελ
– Ιδανικό για: Kοντά μαλλιά, wet look και χτενίσματα όπως η sleek αλογοουρά. Eπίσης είναι ιδανικό για να «κοντρολάρει» τις μπούκλες που φριζάρουν.
– Τι κάνει: Προσφέρει πιο δυνατό κράτημα από το μους, επιτρέποντας όμως την κίνηση των μαλλιών περισσότερο απ’ ό,τι τα σπρέι.
– Πώς χρησιμοποιείται: Απλώστε ποσότητα ίση με ένα κέρμα στα χέρια και δουλέψτε σε νωπά μαλλιά από τις άκρες προς τις ρίζες. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε πιστολάκι ή αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά. Αν έχετε μπούκλες τις οποίες θέλετε να διατηρήσετε μαλακές, αναμείξτε με leave in κοντίσιονερ.
– Μειονεκτήματα: Το τζελ μπορεί να «πατικώσει» τα μαλλιά, ειδικά αν είναι λεπτά. Καλό είναι να μην το χρησιμοποιείτε σε μακριά μαλλιά –παρά μόνο αν αυτό ενδείκνυται από το προϊόν–, αφού αν δεν απλωθεί καλά μπορεί να τα κολλήσει και να τα αφήσει σκληρά.

×