Μαλλιά
Αν αποφασίσατε λίγο πριν τη νέα χρονιά να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας δείτε τα ωραιότερα πριν κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας
Tips & Trends
H Attrattivo δημιουργεί το πιο όμορφο και διαφορετικό ημερολόγιο για τη νέα χρονιά!
Μαλλιά
Η Bella Hadid ποζάρει με νέο χρώμα στα μαλλιά και είναι αγνώριστη!
Παιδί
Η πιο ωραία έκπληξη! Έκαναν δώρο στη μητέρα τους ένα ταξίδι για τα γενέθλιά της! Δείτε πως το ανακάλυψε!

 Καταρχάς είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις το σωστό προιόν για το τύπο του δέρματος σου. Θα χρειαστείς ένα καλό καθαριστικό που να απαιτείται η χρήση του  νερού, το νερό είναι η λέξει κλειδί στο προιόν που θα πρέπει να επιλέξεις. Απέφυγε τις μπάρες σαπουνιών γιατί θα ξηράνουν πολύ την επιδερμίδας σου.  ΤΑκολούθσε τα παρακάτω βήματα για ένα πραγματικά καθαρό πρόσωπο:

1. Ξεκίνα με το πλύσιμο των χεριών σου και συνέχισε με το ντεμακιγιάζ σου.
2. Βρέξε το πρόσωπό σου καλά με χλιαρό νερό. Ούτε καυτό ούτε παγωμένο. Δεν θέλεις να σοκάρεις το δέρμα σου.
3. Βάλε το καθαριστικό προιόν στα δάχτυλα σου, τρίψτα μεταξύ τους και στη συνέχεια άρχισε με μικρές κυκλικές κινήσεις από πάνω προς τα κάτω να καθαρίζεις το πρόσωπό σου.
4. Ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να είσαι σίγουρη ότι οποιδήποτε ίχνος make-up ή βρωμιάς έχει εξαφανιστεί, είναι να χρησιμοποιήσεις ένα πανάκι καθώς ξεπλένεις το πρόσωπό σου, κάνοντας ταυτόχρονα ένα πολύ ελαφρύ scrub.
5. Με άφθονο κρύο νερό, όχι παγωμένο,ώστε να κλείσουν οι πόροι , ξέπλυνε το καθαριστικό δυο και τρεις φορές. Μην ξεχνάς  τη γραμμή των μαλιών, τα πλαινά της μύτης και το λαιμό.
6. Στέγνωσε το πρόσωπό σου ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα.

×