Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 11 Ιουλίου 2020!
Tips & Trends
Παλ κίτρινο: Είναι τελικά η απόχρωση του Καλοκαιριού;
Μακιγιάζ
H Chrisssy Teigen με το πιο εντυπωσιακό neon make up look -Τέλεια ιδέα για βραδινές εξόδους!
Μακιγιάζ
Τα καλύτερα αδιάβροχα eyeliners σύμφωνα με την make up artist των Bella Hadid και Kristen Stewart!

“Είναι από τα ωραιότερα και δημοφιλέστερα χρώματα μαλλιών. Η ονομασία προέκυψε από το συνδυασμό του brown ( καστανό) και του blonde ( ξανθό)” μας εξηγεί η Αθηνά Τζάνετ Κορώση Color expert & hairstylist της Koleston”To αποτέλεσμα αυτό δημιουργείται βάφοντας τα μαλλιά με δύο διαφορετικούς τόννους καστανού και ξανθού, χρησιμοποιώντας είτε διαφορετικό γαλάκτωμα είτε διαφορετικές βαφές ανάλογα το contrast που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Σε περίπτωση που θέλουμε πιο έντονο ξάνοιγμα συμπληρώνουμε με ανταύγιες.  Βασικά το bronde έχει σαν βάση το καστανό το οποίο ξανοίγεται ενδιάμεσα ή κατά μήκος με τεχνικές ξανοίγματος ή βαφής. Έτσι τα μαλλιά δείχνουν πιο φωτεινά, πιο πλούσια και λαμπερά.”

Natalie portman bronde-740x1024

Το σημαντικό με αυτό το χρώμα είναι ότι παίρνει διαφορετικές μορφές ανάλογα με το styling που δίνουμε στα μαλλιά. Άλλοτε δείχνει σαν ένα απαλό καστανόξανθο και άλλοτε σαν να έχουμε κάνει στα μαλλιά ανταύγιες. Για μία πιο ροκ διάθεση άφησε τα μαλλιά ελαφρά ατημέλητα, ενώ εάν αναζητάς πιο glamorous look  φορμάρισέ τα ή ίσιωσε τα και θα εντυπωσιαστείς.

jennifer lopez bronde1
TIP: Η επιλογή της έντασης του χρώματος και των αποχρώσεων εξαρτάται από τον τόνο της επιδερμίδας σου. Οι σταρένιες επιδερμίδες εμπλέκονται ιδανικά με τις ζεστές αποχρώσεις ενώ οι λευκές επιδερμίδες με τις πιο ψυχρές αποχρώσεις.

Δες ακόμα:Ξανθές vs καστανές! 10 σταρς που έχουν δοκιμάσει και τα δυο!

×