Μαλλιά
Η Φαίη μας υιοθέτησε το πιο chic hair trend της σεζόν!
Tips & Trends
H Avani είναι μια από τις top Tik Tokers στον κόσμο και διαθέτει απίστευτο στιλ
Μαλλιά
Φριζάρισμα: Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να το αποφύγετε!
Άσκηση
Διάδρομος γυμναστικής: Τρία τέλεια τρικ για να χάνεις ακόμα περισσότερες θερμίδες!
Home / Ομορφιά / DIY / Σήμερα θα δημιουργήσετε μόνες σας το ωραιότερο french manicure ακολουθώντας ένα από τα 3 εξυπνότερα tricks

Σήμερα θα δημιουργήσετε μόνες σας το ωραιότερο french manicure ακολουθώντας ένα από τα 3 εξυπνότερα tricks

Το french manicure συνεχίζει να είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις κι εσείς την έχετε ήδη υιοθετήσει. Μέχρι τώρα βέβαια τη δημιουργεί η nail artist σας, δεν έχετε τολμήσει να προσπαθήσετε μόνες σας. Εμπιστεύεστε την εμπειρία της και σας καταλαβαίνουμε.

Όσο μείνατε σπίτι όμως φτιάξατε αρκετές φορές το μανικιούρ σας και αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα λοιπόν να τολμήσετε και το συγκεκριμένο nail art.  Θα το κάνετε ακολουθώντας έναν από τους τρεις εξυπνότερους τρόπους. Ναι, υπάρχουν τρεις διαφορετικοί και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό.

Το δύσκολο μέρος του french manicure είναι τα tips που θέλουν σταθερό χέρι και προσοχή στη λεπτομέρεια. Δείτε όμως στο video που ακολουθεί πως μπορείτε να το αποκτήσετε χρησιμοποιώντας hansaplast, αυτοκόλλητη ταινία ή ένα λεπτό πινελάκι.

Επιλέξτε τον τρόπο που σας αρέσει περισσότερο και μην ξεχάσετε να έχετε δίπλα σας top coat για να κρατήσει το μανικιούρ σας σταθερό για μέρες και το κατάλληλο λευκό βερνίκι νυχιών για τα tips.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

DIY: Φτιάξτε με δύο μόνο υλικά το ωραιότερο after sun που θα σας χαρίσει super απαλότητα και ανακούφιση!

Polygel nails: Είναι η τεχνική που θα συζητηθεί πολύ τους επόμενους μήνες -Δείτε τα ωραιότερα!

×