Επιδερμίδα
Face Mist: Μην πάτε πουθενά χωρίς αυτό!
Μόδα
H Φαίη μας φοράει το ιδανικό φόρεμα για τους γάμους του Καλοκαιριού!
Editor's choice
Το μανικιούρ της Δευτέρας είναι χαρούμενο -Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η νέα εβδομάδα!
Ζώδια
Προβλέψεις Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019
Home / Ομορφιά / DIY / Winged eyeliner: Θα το πετύχετε μόνες σας σε λίγα λεπτά και θα νιώσετε απίστευτα υπερήφανες (video)

Winged eyeliner: Θα το πετύχετε μόνες σας σε λίγα λεπτά και θα νιώσετε απίστευτα υπερήφανες (video)

Το winged eyeliner το βλέπετε σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις των celebrities και το ζηλεύετε το γνωρίζουμε. Επίσης έχετε μια λανθασμένη εντύπωση ότι μόνο οι make up artists μπορούν να το πετύχουν. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε και μάλιστα το συντομότερο δυνατό.

Θα το χρειαστείτε, είμαστε σίγουρες. Κάποια φίλη σας παντρεύετε το φετινό καλοκαίρι κι εσείς πρέπει να έχετε το ωραιότερο eye look της βραδιάς. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να πάρετε το αγαπημένο σας eyeliner, να δείτε το video που ακολουθεί με προσοχή και με υπομονή να αντιγράψετε τις κινήσεις. Επίσης πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι θα πρέπει να το επαναλάβετε μερικές φορές στον καθρέπτη σας μέχρι να το πετύχετε τέλεια.

Είμαστε σίγουρες ότι θα το καταφέρετε.

Αυτό που έχουμε εμείς να σας προτείνουμε είναι να τολμήσετε ένα eyeliner χρωματιστό και όχι μαύρο. Κι αν δεν θέλετε πολύ έντονη απόχρωση υπάρχει πάντα το σκούρο πράσινο και το μοβ που είναι hugh trends.

Διαβάστε ακόμη:

Με τα αγαπημένα αντηλιακά των μαμάδων η προστασία των παιδιών από τον ήλιο γίνεται παιχνίδι

Kim Kardashian και Jessica Alba ορκίζονται σε μία μάσκα προσώπου την οποία πρέπει να γνωρίσετε!

×