Μαλλιά
H beauty έκπληξη της ημέρας: Η Ελεονώρα Μελέτη είναι και πάλι ξανθιά!
Star Style
Ποια prints προτιμούν στα μαγιό τους γνωστές Ελληνίδες;
Μαλλιά
Δείτε τα 5 ωραιότερα καλοκαιρινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά!
Tips & Trends
To τέλειο τρικ για να κοντύνεις την crossbody τσάντα σου! (VIDEO)
Home / Ομορφιά / DIY / Ξέρεις τον σωστό τρόπο για να λιμάρεις τα νύχια σου;

Ξέρεις τον σωστό τρόπο για να λιμάρεις τα νύχια σου;

Το λιμάρισμα των νυχιών μας γίνεται σχεδόν μηχανικά. Όχι σχεδόν, μηχανικά γίνεται και συνήθως όταν παράλληλα κάνουμε κάτι άλλο όπως να μιλάμε στο τηλέφωνο ή να συζητάμε με φίλες. Η μηχανική αυτή κίνηση λοιπόν που κάνουμε όλες, ξέρεις ποια, η κίνηση δεξιά-αριστερά με την λίμα, είναι ΠΟΛΥ λάθος!

lima nixion

Λιμάροντας έτσι τα νύχια μας ανασηκώνουμε τα λέπια του νυχιού και στην ουσία τραυματίζουμε την άκρη του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και περισσότερα σπασίματα και είναι ο λόγος για τον οποίο το μανικιούρ μας ξεφλουδίζει σχεδόν αμέσως αφού πληκτρολογήσουμε κάτι στον υπολογιστή. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος;

Ο σωστός τρόπος για να λιμάρεις τα νύχια σου είναι να περνάς τη λίμα με φορά προς το κέντρο του νυχιού πρώτα από την μια πλευρά και μετά από την άλλη. Έτσι μειώνεις το μήκος του νυχιού με ασφάλεια, στρογγυλεύεις τις γωνίες του και δεν αφήνεις τις άκρες του άγριες και κατεστραμμένες. Ναι, θα είναι δύσκολο να το κάνεις στην αρχή γιατί όπως είπαμε η κίνηση γίνεται μηχανικά όμως αξίζει να το θυμίζεις στον εαυτό σου κάθε φορά που πιάνεις τη λίμα.

Διάβασε ακόμα:

Μερικές beauty συνήθειες δεν γίνεται να αλλάξουν…

Δεν θα πιστέψεις πόσο μπορούν να σε βοηθήσουν οι χαρτοπετσέτες των Starbucks με τους μαύρους κύκλους σου!

OMG! Η ομορφιά κάποτε έμοιαζε βγαλμένη από ταινία τρόμου

×