Ομορφιά

Dry Shampoo: Σώζει τις bad hair days! Βρήκαμε τα καλύτερα!

Πάμε να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το dry shampoo δεν είναι ακριβώς ένα σαμπουάν, όπως λέει το όνομά του, αλλά ένα προϊόν που θα σε σώσει από το να χρησιμοποιείς το σαμπουάν σου κάθε μέρα, με απλά λόγια από το να λούζεσαι κάθε μέρα.

Μιλάμε για ένα προϊόν το οποίο εφαρμόζεις στα μαλλιά σου χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα, προσφέροντας στα μαλλιά της δεύτερης ημέρας την λάμψη, τον όγκο και την κίνηση που θα είχαν αν τα είχες λούσει.

Πώς να χρησιμοποιείς το dry shampoo:

Ψέκασε το προϊόν στα σημεία που πραγματικά έχουν ανάγκη, δηλαδή τα πιο λιπαρά, όπως είναι η χωρίστρα σου αλλά και τα σημεία γύρω από το μέτωπο. Φρόντισε, όσο εφαρμόζεις, να κρατάς το μπουκάλι αρκετά μακρυά από το κεφάλι, σε απόσταση 15-20 εκατοστά τουλάχιστον για να αποφύγεις το πολύ ξηρό και σχεδόν ”χιονισμένο” αποτέλεσμα.

Μόλις ψεκάσεις, περίμενε για ένα λεπτό και έπειτα ξεκίνα το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σου, για να βεβαιωθείς ότι το προϊόν κατανέμεται σωστά και παράλληλα απορροφάει την λιπαρότητα από όλα τα σημεία του τριχωτού.

Σε περίπτωση που σου έπεσε παραπάνω από όσο περίμενες, βούρτσισε τα μαλλιά καλά έως ότου οι λευκές κηλίδες απομακρυνθούν και κάνε μασάζ με τα δάχτυλά σου να απορροφήσουν την περιττή ποσότητα.

Ποια αγαπάμε:

Dry me, Wella 

Dry Shampoo, Morocanoil

BB prêt-a-powder, Bumble and bumble

Dry Shampoo, Batiste 

Dry Shampoo, Klorane 

 

 

Ρίξε μία ματιά ακόμα:

Υγιή μαλλιά: Ο hairstylist της Meghan Markle αποκαλύπτει όλα του τα μυστικά!

Κεφάλαιο μαλλιά: 3 συνήθειες που πρέπει να σταματήσετε τώρα!

Λιπαρά μαλλιά: Το απίθανο τρικ περιποίησης που θα σας σώσει!