Ομορφιά

Έχετε δοκιμάσει διάφορες θεραπείες για την τριχόπτωση χωρίς αποτέλεσμα; Σας έχουμε την εξατομικευμένη λύση!

Η αλήθεια είναι πως η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που βασανίζει στην εποχή μας τόσο τις γυναίκες, όσο και τους άνδρες. Αν είστε ανάμεσά τους, τότε σίγουρα έχετε δοκιμάσει διάφορες θεραπείες, άλλες πιο σύντομες και άλλες πιο χρονοβόρες, χρησιμοποιώντας μια σειρά από  σκευάσματα. Τις περισσότερες φορές όμως δυστυχώς δεν είχατε το επιθυμητό αποτέλεσμα και πάντα αναρωτιόσασταν τι δεν κάνατε σωστά.

Ηρεμήστε, δεν φταίτε εσύ, είναι κάτι δικαιολογημένο. Ο κάθε ένας μας είναι ξεχωριστός,  γι’ αυτό άλλωστε και οι αγωγές δεν ταιριάζουν σε όλους μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση της αλωπεκίας, που έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως υπάρχουν 13 γονίδια -ναι, κι όμως!- που σχετίζονται με την εμφάνισή της.

Για να βάλετε τέλος στο θέμα αυτό, θα σας μιλήσουμε σήμερα για το Fagron TrichoTest™, το γενετικό τεστ τελευταίας τεχνολογίας μικροσυστοιχιών DNA. Περισσότερες από 50 δημοσιευμένες μελέτες υποστηρίζουν την επιστημονική βάση του και με αποτελεσματικότητα 99.9% κατά τον γενετικό προσδιορισμό, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ανάλυσης 48 γενετικών παραλλαγών στο DNA σε αυτά τα 13 γονίδια.

Με αυτό έχετε τη δυνατότητα να μάθετε αμέσως ποιες δραστικές ουσίες θα είναι πιο αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση της δικής σας  αλωπεκίας και σε ποια δοσολογία, προσαρμόζοντας τη θεραπευτική αγωγή στο μεταβολισμό και στις ανάγκες σας.

Στην ουσία πρόκειται για μια εξέταση εντελώς ανώδυνη, καθώς χρησιμοποιείται DNA από κύτταρα του σάλιου σας που συλλέγονται από το Δερματολόγο σας με το βαμβακοφόρο στυλεό συλλογής δείγματος -την αποστειρωμένη δηλαδή μπατονέτα- από το εσωτερικό του μάγουλου. Όσον αφορά στα αποτελέσματα, αυτά φτάνουν στα χέρια σας σε 3-4 εβδομάδες από την ημέρα αποστολής του δείγματος στα εργαστήρια της Fagron Genomics.

Αξίζει να σας αναφέρουμε πως η ανάλυση γίνεται από πλήρως σύγχρονο και πιστοποιημένο Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001. Παράλληλα διασφαλίζεται αυστηρά το Ιατρικό Απόρρητο και η Προστασία Ευαίσθητων Προσωπικών Δεδομένων, από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR) για την προστασία και χειρισμό των προσωπικών δεδομένων.

Με τη βοήθεια λοιπόν του Fagron TrichoTest™, όλοι οι Δερματολόγοι πια μπορούν να σας παρέχουν μια προηγμένη, ασφαλή και αξιόπιστη εξατομικευμένη θεραπεία της αλωπεκίας βασισμένη στο γενετικό προφίλ σας, με σκοπό τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος εξοικονομώντας χρόνο και κόστος σε θεραπείες που μπορεί να μην ανταποκριθείτε.

Έτσι, με το συνδυασμό της ανάλυσης των γενετικών παραγόντων, της κλινικής εξέτασης και του ιατρικού ιστορικού επιτυγχάνεται πλήρης κατανόηση των παραγόντων που οδηγούν στην ανάπτυξη της αλωπεκίας και ο Δερματολόγος είναι σε θέση να σας προτείνει μία ολοκληρωμένη εξατομικευμένη θεραπεία με συγκεκριμένες ουσίες που θα είναι πιο αποτελεσματικές και σε δοσολογία προσαρμοσμένη για κάθε έναν από εσάς. Τέλος, αξίζει να σας αναφέρουμε πως τα εξατομικευμένα φάρμακα (γαληνικά σκευάσματα) συνταγογραφούνται από το Δερματολόγο σας και παρασκευάζονται από το φαρμακοποιό σας.

Ας ρίξουμε μια σύντομη αλλά άκρως κατατοπιστική ματιά στα πλεονεκτήματα του Fagron TrichoTest™:

Επιτρέπει την ακριβή επιλογή των αποτελεσματικότερων δραστικών ουσιών για τη θεραπεία της αλωπεκίας εξοικονομώντας χρόνο και κόστος σε θεραπείες που μπορεί να μην ανταποκριθεί ο ασθενής

Πρόκειται για μια μη επεμβατική, αξιόπιστη θεραπεία που γίνεται εφάπαξ με ισχύ εφόρου ζωής

Είναι μια εξατομικευμένη θεραπεία που διαφέρει για κάθε ασθενή

Βελτιώνει και βελτιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της θεραπείας

Αποτρέπει την αλληλεπίδραση μεταξύ των δραστικών ουσιών.

Το προηγούμενο Σάββατο, 18/5, στην εκπομπή “Υγεία Πάνω απ’ όλα”, εμφανίστηκε ο Δερματολόγος -Αφροδισιολόγος, ειδικευμένος στην Οξφόρδη. Dr. Τζερμιά Χριστόφορος, ο οποίος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην αντιμετώπισης της τριχόπτωσης. Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ.