Ομορφιά

Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα ένα σπρέι θα σας σώσει

Η λιπαρή επιδερμίδα είναι μεγάλη ταλαιπωρία και σας καταλαβαίνω. Τις περισσότερες φορές παρουσιάζει σημάδια ακμής και τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να χρησιμοποιείτε είναι συγκεκριμένα και απαραίτητα φού αυτό που πρέπει να πετύχουν είναι να ρυθμίσουν το σμήγμα και να εξαφανίσουν την ανεπιθύμητη γυαλάδα που κάνει την εμφάνιση της όλη την ημέρα. Τα ειδικά “χαρτάκια” που την απορροφούν βρίσκονται πάντα στο νεσεσέρ σας αφού δεν γίνεται να κάνετε χωρίς αυτά. 

Επίσης πρέπει τα προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης να είναι σε  μορφή τζελ αφού μόνο οι λεπτές και διάφανες φόρμουλες είναι ιδανικές για τον συγκεκριμένο τύπο επιδερμίδας. Ξέρω ότι ενημερώνεστε για κάθε τι καινούριο μιας και θέλετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα χρησιμοποιώντας όσο γίνεται λιγότερα προϊόντα. Ή ακόμα καλύτερα ένα μόνο. Το δημιούργησε λοιπόν η La Roche Posay. Είναι σε μορφή σπρέι και ονομάζεται Serozinc. Στην ουσία αντικαθιστά τα blotting papers αφού με ένα ψέκασμα εξαφανίζει τη γυαλάδα και τους διεσταλμένους πόρους. 

47574306_2299476296946823_7472598291599851520_n

Το βασικό συστατικό του είναι ο ψευδάργυρος ο οποίος είναι γνωστός για τις σμηγματορυθμιστικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και επουλωτικές του ιδιότητες. Είναι μάλιστα εκείνος που προτείνουν οι δερματολόγοι σε όσες και όσους έχουν λιπαρό δέρμα αφού είναι ο μοναδικός που μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση.

Το μυστικό της επιτυχία του La Roche Posay Serozinc είναι φυσικά η συσκευασία του που χωρά στην τσάντα σας αλλά και η μορφή του αφού απλά ψεκάζετε όπου κι αν βρίσκεστε χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε που θα πετάξετε τα “χαρτιά”.

Επίσης λειτουργεί ως τέλεια βάση για μακιγιάζ αλλά και ως σταθεροποιητής του αμέσως μετά. Μέσα στην ημέρα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κάθε φορά που νοιώθετε την ανάγκη καθώς επίσης πριν τον καθαρισμό το πρωί ή και αμέσως μετά.

Η επιδερμίδα σας θα μεταμορφωθεί και θα αποκτήσει φυσική λάμψη, όχι γυαλάδα αλλά υγιή όψη. Είναι το προϊόν που θα βρίσκεται μόνιμα στην τσάντα σας και θα σας βοηθήσει να μην καταλάβει κανείς ότι έχετε λιπαρή επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο χρώμα στα μαλλιά της Beyonce είναι το hit του χειμώνα

Τα super sized μαλλιά του Guido Palau είναι υπερβολικά και τέλεια!