Love Your Body
Λίγο πριν φορέσετε τα σανδάλια σας περιποιηθείτε τις πατούσες σας με τα σωστά προϊόντα!
Tips & Trends
Shorts + hiking boots: Πώς θα τα συνδυάσεις μεταξύ τους αυτό το Καλοκαίρι (VIDEO)
Μακιγιάζ
Summer make up look: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει!
Tips & Trends
5 basic looks και πώς θα τα μετατρέψεις σε statement outfits
Home / Ομορφιά / Editor's choice / My beauty, my say: H Dove που καλεί όλες τις γυναίκες να μιλήσουν ανοιχτά ενάντια στα στερεότυπα που τίθενται γύρω από την ομορφιά!

My beauty, my say: H Dove που καλεί όλες τις γυναίκες να μιλήσουν ανοιχτά ενάντια στα στερεότυπα που τίθενται γύρω από την ομορφιά!

Τι κοινό έχουν μία χορεύτρια burlesque, μία ποιήτρια, ένα μοντέλο, μία μποξέρ, μία fashion blogger, μία inspirational speaker, μία δημιουργός ταινιών, μία δικηγόρος και μία εκκεντρικά ντυμένη ηλικιωμένη γυναίκα; Αυτές οι εννέα γυναίκες συνθέτουν το βίντεο της νέας καμπάνιας του Dove «My Beauty, My Say» και δίνουν το έναυσμα για να δημιουργηθεί το πρώτο κίνημα Dove που καλεί όλες τις γυναίκες να μιλήσουν ανοιχτά ενάντια στα στερεότυπα που τίθενται γύρω από την ομορφιά! Δες το video kαι τα λέμε παρακάτω…

Η Grace Gotham, 41 ετών, από τη Νέα Υόρκη, που εμφανίζεται στο βίντεο της καμπάνιας, για πολλά χρόνια δεχόταν σχόλια για τη μεγάλη της μύτη, αλλά η ανακάλυψη του κινήματος της punk, της επέτρεψε να στηρίξει με θάρρος την εμφάνισή της. Σταμάτησε να κρύβεται πίσω από τα μακριά μαλλιά της, αλλάζοντας τα σε ένα κούρεμα mohawk και έκανε piercing στη μύτη της. Τώρα εργάζεται ως χορεύτρια burlesque και θεωρεί τη μύτη της το πιο δυνατό  χαρακτηριστικό της, λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν θα με καθορίσουν οι προσδοκίες κανενός». Η αυτοπεποίθηση που έδειξε η Grace για την προσωπική της ομορφιά, υποστηρίζεται και από τις έρευνες που διεξήγαγε το Dove, στις οποίες διαπιστώθηκε ότι το 73% των γυναικών συμφωνεί ότι οι πιο όμορφες γυναίκες δεν είναι εκείνες που γεννιούνται με τα «καλύτερα» φυσικά χαρακτηριστικά, αλλά εκείνες που αξιοποιούν στο έπακρο τα χαρακτηριστικά που έχουν!

Screen Shot 2018-02-27 at 08.51.25

Μέσα από την ιστορία της Grace και των υπόλοιπων οκτώ γυναικών που συμμετέχουν στο βίντεο της καμπάνιας «My Beauty, My Say», το Dove έχει σκοπό να εμπνεύσει όλες τις γυναίκες και να μεταδώσει το μήνυμα πως κάθε γυναίκα μπορεί να απελευθερωθεί από τα όρια που της θέτουν οι άλλοι, απλά δείχνοντας πίστη στις δυνάμεις της και υπερασπίζοντας την ομορφιά της!

Screen Shot 2018-02-27 at 08.50.24

Το Dove, καλεί όλες τις Ελληνίδες να γίνουν κι αυτές μέρος του παγκόσμιου κινήματος «My Beauty, My Say» ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram και κάνοντας τη δική τους δήλωση για τα στερεότυπα που τίθενται γύρω από την ομορφιά, χρησιμοποιώντας το hashtag #MyBeautyMySay. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η αυτοπεποίθηση όλων των γυναικών, ενώ το Dove μέσω αυτής της καμπάνιας υποστηρίζει το σημαντικό έργο του Συνδέσμου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας, του πρώτου αποκλειστικά φεμινιστικού Σωματείου στην Ελλάδα, που σκοπό έχει την επίτευξη της τυπικής και της ουσιαστικής ισότητας των δύο φύλων, την προάσπιση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων των γυναικών και την εξάλειψη των στερεοτύπων φύλου.

Το Dove μέσω της παγκόσμιας καμπάνιας «My Beauty, My Say» εμπνέει όλες τις γυναίκες να στηρίξουν και να διαδώσουν δυνατά την ίδια ιδέα: ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΟΜΟΡΦΙΑ, ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΓΝΩΜΗ! Γιατί η πίστη στην ομορφιά σου επηρεάζει όχι μόνο την αυτοπεποίθησή σου, αλλά αποτελεί κινητήριο δύναμη για να κυνηγήσεις τους στόχους σου με αποφασιστικότητα και να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου στο έπακρον, χωρίς να επιτρέπεις η γνώμη καθενός να γίνει «εμπόδιο» στις δικές σου επιθυμίες και επιδιώξεις!  Γίνε και εσύ μέρος του παγκόσμιου κινήματος του DOVE,  ανέβασε μια φωτογραφία σου στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram  και κάνε τη δική σου δήλωση για τα στερεότυπα που τίθενται γύρω από την ομορφιά, χρησιμοποιώντας το hashtag #MyBeautyMySay.

Διάβασε ακόμα:

O makeup artist της Blake Lively χρησιμοποιεί το ρουζ εκεί που δεν πρέπει…

Η Τάμτα φόρεσε την τελευταία τάση στα χείλη της και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

To pixie or not to pixie? Το αιώνιο ερώτημα των αγορίστικων μαλλιών μόλις έγινε λίγο… δυσκολότερο!

×