Μακιγιάζ
Το φετινό Φθινόπωρο θα αποκτήσετε το τέλειο χρώμα στα χείλη απλώνοντας αυτά τα προϊόντα!
Διατροφή
5 υλικά για να κάνεις κάθε συνταγή vegan! Ναι, μπορείς!
Editor's choice
H γκρι σκιά ματιών που φόρεσε η Jennifer Lopez είναι το προϊόν μακιγιάζ που πρέπει να αποκτήσετε σήμερα κιόλας!
Ιδέες Διακόσμησης
Έτσι θα φτιάξετε το τέλειο υπνοδωμάτιο με ελάχιστα χρήματα!
Home / Ομορφιά / Editor's choice / Η νέα σας εσάνς είναι μια ωδή στην Άνοιξη

Η νέα σας εσάνς είναι μια ωδή στην Άνοιξη

Όλα είναι ανθισμένα πλέον. Είναι Πρωτομαγιά και η φύση γιορτάζει. Κι εσείς μαζί. Και ο καλύτερος τρόπος είναι με την εσάνς που σας χαρακτηρίζει. Φέτος θα είναι vegan και μια ωδή στην άνοιξη ταυτόχρονα. Πρόκειται για το νέο chypre White Musk Flora της The Body Shop.

Τα αρώματα Chypre χαρακτηρίζονται από πιο πολύπλοκες αρωματικές συνθέσεις και ξεχωρίζουν χάρη στη μοναδική αντίθεση που δημιουργείται ανάμεσα στις ζεστές, ξυλώδεις νότες βάσης και τις νότες κορυφής από εσπεριδοειδή. Στη νέα λουλουδάτη εκδοχή του White Musk® οι ζωηρές, δροσερές και πικάντικες νότες από περγαμόντο και ροζ πιπέρι συνδυάζονται με το δικό μας, αισθησιακό, cruelty-free musk αγκαλιάζοντας τις ντελικάτες νότες από ανθισμένες παιώνιες και κρίνους.

Είναι εμπλουτισμένο με βιολογικό οινόπνευμα που προμηθεύεται το γνωστό brand από τη Βραζιλία μέσω του προγράμματος Εμπόριο με Κοινότητες, από την Native, μία εταιρεία με έδρα το Σάο Πάολο της Βραζιλίας που χρησιμοποιεί βιώσιμες πρακτικές. Η Native παράγει βιολογικό οινόπνευμα με τη μέθοδο της απόσταξης ώριμων βιολογικών ζαχαροκάλαμων, που καλλιεργούνται σε αναγεννημένες εκτάσεις γης.

H απόσταξη γίνεται σε μία αυτόνομη μονάδα παραγωγής η οποία έχει πιστοποιηθεί για ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα και είναι ενεργειακά αυτάρκης, αφού για την παραγωγή ενέργειας αξιοποιεί τα υπολείμματα των επεξεργασμένων ζαχαροκάλαμων. Επιπλέον, η Native απασχολεί περισσότερες από 300 γυναίκες σε μία αγροτική περιοχή στην οποία οι ευκαιρίες απασχόλησης είναι περιορισμένες, ενώ παράλληλα έχει φυτέψει περισσότερα από 1 εκατομμύρια δέντρα τα τελευταία 30 χρόνια.

Παράλληλα είναι εμπλουτισμένο με vegan, cruelty free-musk. Η ιδρύτρια της The Body Shop, Anita Roddick, δεν πραγματοποίησε απλώς επιτυχημένες εκστρατείες ενάντια στα πειράματα σε ζώα – επαναπροσδιόρισε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα αρώματα. Το musk είναι εξαιρετικά δημοφιλές στην αρωματοποιία. Η συγκεκριμένη ουσία παράγεται από έναν αδένα των ενήλικων αρσενικών ελαφιών Moschus moschiferus. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι για τη λήψη του φυσικού musk έπρεπε να γίνει εξαγωγή του αδένα. Αυτή η απαράδεκτη και βάναυση πρακτική έπρεπε να σταματήσει. Έτσι, το 1981, η The Body Shop δημιούργησε και παρουσίασε το White Musk®, ένα πρωτοποριακό για την εποχή του άρωμα, αφού ήταν ένα από τα πρώτα αρώματα που περιείχαν συνθετικό, ηθικό, vegan musk.

Διαβάστε ακόμη:

Μια πούδρα σε μορφή σπρέι είναι το προϊόν που θα μείνει στο νεσεσέρ σας μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο!

To πιο πολύχρωμο και εμπνευσμένο μακιγιάζ της Άνοιξης το έκανε άνδρας και είναι τέλειο!

×