Μαλλιά
10 χτενίσματα που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας απόψε -Είτε είστε στο νησί, είτε στην πόλη!
Το look της Φαίης
Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 1-5/6 -Ποια σας αρέσει περισσότερο;
Ιδέες Διακόσμησης
Έτσι θα διακοσμήσετε με στυλ τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας!
Love Your Body
Τα λάδια σώματος που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτη λάμψη και απαλότητα!
Home / Ομορφιά / Editor's choice / Η τελευταία μεταμόρφωση του Πρω1νού μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Δείτε πόσο άλλαξε η κα Μαρικαίτη Καμπουρολιά με τις θεραπείες των FIGURA!

Η τελευταία μεταμόρφωση του Πρω1νού μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Δείτε πόσο άλλαξε η κα Μαρικαίτη Καμπουρολιά με τις θεραπείες των FIGURA!

Η αγαπημένη στήλη της Μεταμόρφωσης στο Πρω1νό έφτασε στο τέλος της για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και πραγματικά όταν είδαμε την ανανεωμένη εικόνα της κας Μαρικαίτης Καμπουρολιά που απευθύνθηκε στη Φαίη μας προκειμένου να αλλάξει την εμφάνισή της, μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Η τηλεθεάτρια θέλησε να κάνει ένα όμορφο δώρο στον εαυτό της και όλη η ομάδα έβαλε τα δυνατά της για να την ικανοποιήσει. Η ίδια παντρεύεται τον Σεπτέμβριο, γι’ αυτό και εμφανίστηκε στην πασαρέλα φορώντας ένα ονειρεμένο νυφικό.

Πολύτιμος σύμμαχός της στην καινούργια της εικόνα ήταν φυσικά τα Figura και oi δυο εκπληκτικές θεραπείες, Τριπλή Μεσοθεραπεία Cronos που αφορά στο σώμα και Dermalift στο πρόσωπο. Ας τις δούμε αναλυτικά.

Η θεραπεία Cronos Lipo Mesotherapy προσφέρει σύσφιξη και λιποδιάλυση, δρα τοπικά και έχει ορατά αποτελέσματα. Εφαρμόζεται σε 3 στάδια και η διάρκεια της είναι 35 λεπτά. Αναλυτικά για να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη διάρκεια από κάθε άλλο τύπο μεσοθεραπείας, η κεφαλή περιέχει κρύο για αποτελεσματικότερο περιορισμό της μικροκυκλοφορίας. Επίσης μπορεί να συνδυαστεί και με μεσοθεραπεία προσώπου, η οποία έχει εξαιρετική δράση κατά των ρυτίδων.

Η Dermalift αποτελεί την πρώτη και μοναδική συσκευή που έχει πάρει έγκριση FDA στις ΗΠΑ για “μη-επεμβατικό lifting” του προσώπου και των ματιών που στόχο έχει να ανυψώσει και να διορθώσει τον τόνο του χαλαρού δέρματος, στοχεύοντας ειδικά στις βαθύτερες θεμελιώδεις στιβάδες των ιστών του χωρίς να διαταράσσει την επιφάνεια του.

Για πρώτη φορά, με την τεχνολογία Derma Lift, έχουμε ένα ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος επιτυγχάνοντας ένα 3D (τρισδιάστατο) φυσικό και σταδιακό «χτίσιμο» του προσώπου. Τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση, το περίγραμμα του προσώπου επαναδημιουργείται, το διπλοσάγονο μαζεύει και τα βλέφαρα ανοίγουν. Είναι επίσης μια εξαιρετική θεραπεία για την διόρθωση των ρυτίδων στο άνω χείλος.

Δεν πρόκειται για μια χειρουργική θεραπεία, δεν απαιτεί αναισθησία, εξομαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, βελτιώνει τον τόνο την επιδερμίδας. αναζωογονεί το δέρμα, δίνοντάς του όψη και υφή νεανική, δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας επιτρέποντας την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες, είναι πολύ αποτελεσματική όσο αφορά την σύσφιξη δέρματος, αφήνει ανέπαφη την επιφάνεια του δέρματος, δεν επιφέρει τις ανεπιθύμητες παρενέργειες και τις βλάβες που μπορούν να προκαλέσουν άλλες τεχνικές για την σύσφιξη του δέρματος, είναι ανώδυνη. Ο κύκλος εφαρμογών ολοκληρώνεται σε 3 μήνες και αφορά 6-8 συνεδρίες με ελάχιστο χρόνο μεταξύ των θεραπειών τις 10 ημέρες και διάρκειά της αγγίζει τα 30 λεπτά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εντυπωσιακή μεταμόρφωση αλλά και όλα όσα είπε στο Πρω1νό ο  κος Δημοσθένης Βαρσάμης, Διευθύνων Σύμβουλος FIGURA.

Για πληροφορίες καλέστε: Σύνταγμα, 210 3232325, Πεδίο Άρεως, 210 8228222, Θεσσαλονίκη, 23102 42429, Σέρρες 23210 63800

Και κάντε κάντε κλικ στο: www.figuraclinica.com.

×