Μακιγιάζ
Lip tint: Μπορείτε να το φορέσετε και πάλι και σας έχουμε τα 5 ωραιότερα!
Tips & Trends
Steal the Look: Σήμερα αντιγράφουμε το casual look της Camila Coelho με ελάχιστο budget
Μαλλιά
Tiger Dailily: Είναι το ωραιότερο hair color trend της Άνοιξης!
Tips & Trends
AYTO το τζιν θα θέλεις να το προσθέσεις άμεσα στην ντουλάπα σου (VIDEO)
Home / Ομορφιά / Editor's choice / Ταυτιζόμαστε με την Emilia Clarke: “Αν μου πουν πως επιβάλλεται να ¨πειράξω¨ το πρόσωπό μου θα σταματήσω να κάνω αυτή τη δουλειά”

Ταυτιζόμαστε με την Emilia Clarke: “Αν μου πουν πως επιβάλλεται να ¨πειράξω¨ το πρόσωπό μου θα σταματήσω να κάνω αυτή τη δουλειά”

Η Emilia Clarke είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και γλυκιές celebrities των τελευταίων χρόνων. Παράλληλα είναι και το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας γνωστού beauty brand.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι ερωτήσεις, σε συνεντεύξεις που δίνει, έχουν να κάνουν τόσο με την περιποίησης της επιδερμίδας της όσο και με την άποψη της σχετικά με τις επεμβάσεις αλλά και τις ενέσιμες θεραπείες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @emilia_clarke

Σε μια από τις τελευταίες της μάλιστα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική και πιο συγκεκριμένα για τη χειρότερη συμβουλή που τις έχουν δώσει όσον αφορά στο δέρμα της.

Κάποτε μια facialist μου είπε πως χρειάζεται να κάνω filler. και πως ήταν ο μοναδικός τρόπος να έχω το πρόσωπο μου πίσω. Εγώ απλά της έδειξα την πόρτα. Ήμουν μόλις 28 ετών” είπε η ηθοποιός.

Η Clarke έχει μια πολύ συγκεκριμένη άποψη για τα σημάδια γήρανσης του δέρματος. “Έχουμε αυτή την ιδέα για την ωριμότητα και πως δείχνουμε όταν έρχεται. Είμαι 34 ετών και είμαι περισσότερο σοφή, έξυπνη και με περισσότερες εμπειρίες. Μόνο ο χρόνος μπορεί να μας προσφέρει όλα αυτά. Οπότε, αν το δέρμα αντικατοπτρίζει το χρόνο που πέρασα στη γη, το δέχομαι¨.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @emilia_clarke

“Εργάζομαι σε μια βιομηχανία όπου πρέπει να κάνω γκριμάτσες, να είμαι εκφραστική και δεν γίνεται να κάνω “θεραπείες” που θα κάνουν το πρόσωπο μου να δείχνει περίεργο. Αν μου πουν πως επιβάλλεται να κάνω κάτι τέτοιο, στα 45 μου για παράδειγμα, τότε θα σταματήσω να κάνω αυτή τη δουλειά“.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Gigi Hadid: Αυτός είναι ο Έλληνας hair stylist που επιμελήθηκε το νέο χρώμα στα μαλλιά της!

Αυτή η μάσκα θα σας χαρίσει τέλεια φρύδια και θα την φτιάξετε μόνες σας!

×