Ομορφιά

Είναι σωστό τελικά να πλένετε το πρόσωπο σας όταν κάνετε μπάνιο; Οι ειδικοί απαντούν

Ένα ζεστό μπάνιο κάθε πρωί πριν φύγετε για το γραφείο και κάθε βράδυ πριν από τον ύπνο είναι ότι ωραιότερο. Σας αναζωογονεί και παράλληλα σας ξεκουράζει. Οι περισότερες μάλιστα συνηθίζετε να πλένετε το πρόσωπο σας ενώ κάνετε ντους. Το πρωί πριν ξεκινήσετε την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και το βράδυ για να απομακρύνετε μακιγιάζ και ρύπους.

Είναι όμως σωστή αυτή η κίνηση; Οι ειδικοί δίνουν επιτέλους την απάντηση. Αν χρησιμοποιείτε καυτό νερό τότε δεν πρέπει να πλένετε το πρόσωπο σας. Είναι ότι χειρότερο. Κι αυτό επειδή το πολύ ζεστό νερό προκαλεί ξηρότητα στην επιδερμίδα του προσώπου.

Αφού λοιπόν αλλάξετε τη θερμοκρασία πρέπει να προσέξετε και κάτι ακόμη: Θα πρέπει να κάνετε σωστό καθαρισμό όπως ακριβώς και όταν ακολουθείτε τη διαδικασία στο νιπτήρα του μπάνιου σας.

Το ίδιο ισχύει για όλους του τύπους δέρματος ακόμη και για τα πιο λιπαρά ή εκείνα που παρουσιάζουν σημάδια ακμή σε πρόσωπο και σώμα.

Και αν δεν είστε σίγουρες αν πρέπει να καθαρίζετε το πρόσωπο σας το πρωί οι facialists έχουν επίσης την απάντηση. Είναι εξίσου σημαντικό με το βράδυ. Με τον πρωινό καθαρισμό απομακρύνετε τα υπολείμματα των προϊόντων περιποίησης που έχετε απλώσει το βράδυ.

Αμέσως μετά απλώστε τον ορό σας, ενώ είναι ακόμη νωπή επιδερμίδα σας και συνεχίστε με την ενυδατική σας κρέμα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Blake Lively έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της!

Baby hairs: Οι celebrities που αναβαθμίζουν το hairstyle δίνοντας μεγάλη σημασία στη συγκεκριμένη λεπτομέρεια